Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #625 o Sebevražedném oddílu a Star Wars


ikona
Mr. Hlad
blade runnergalactic starcruiserghostbustersharry potterjames bondjames gunnstar warsthe suicide squadvíkendový výplach
Jak bude vypadat luxusní Star Wars hotel? Co všechno jste možná nezaznamenali v Sebevražedném oddílu? A jak vypadá nový Blade Runner?  

Víkendový výplach

Hračky týdne
Noví Krotitelé duchů chtějí sázet na nostalgii. Jestli to bude stačit k tomu, aby se z filmu stal hit, brzy zjistíme, ale v každém případě k tomu přistupují poctivě. I ty hračky totiž působí jako z jiné éry

Hotel týdne
Už jsme si zvykli, že trailery mají filmy, hry a třeba i comicsy. Teď je tu upoutávka na hotel, ale ne tak ledajaký. Galactic Starcruiser najdete v Disneylandu a fanoušci Hvězdných válek v něm budou moct zažít věci, o kterých si donedávna nedovolili ani snít. 

Ještě jednou hotel týdne
Galactic Starcruiser je pro Disneyho hodně ambiciózní projekt, ale ceny pro dva na dvě noci budou začínat téměř na pěti tisíci dolarech. Což je dost, takže je potřeba lidi přesvědčit, že to za to bude stát. Že nepůjde o vyhozené prachy se vás zkusí přesvědčit samotní tvůrci. 

Lego týdne
I ti největší fandové Harryho Pottera se už asi srovnali s faktem, že dopis z Bradavic, který by je zval ke studiu, ve schránce nenajdou. Pokud mezi ně patříte taky, tak nezoufejte, naštěstí je tu Lego, které vám to trošku vynahradí

Záporáci týdne
Nová bondovka se blíží a s ní i nový záporák. Rami Malek má Oscara, hrát umí a v trailerech vypadá vcelku přesvědčivě, ale obstát oproti zloduchům, se kterými 007 změřil síly v minulosti, nebude žádná sranda. Netvrdíme, že bychom jejich záporácký TOP 10 sestavili úplně stejně jako autoři videa, ale v každém případě se ukazuje, že na záporáky měl Bond vždycky štěstí.  

Úvod týdne
Blade Runner je klasika a Blade Runner 2049 je přinejmenším důstojné pokračování, ale teď je čas jet dál. Na podzim se objeví anime seriál Blade Runner: Black Lotus, který by se měl točit okolo ženy, která se probudí, nic si nepamatuje, ale ví, že jí někdo hodně ublížil. Tvůrci se teď rozhodli pustit na internet nikoliv trailer, ale úvodní titulky. A vypadá to zajímavě. A „bladerunnerovsky“.

Tamagoči týdne
V devadesátých letech se objevila obrovská spousta volovin. A jednou z nich bylo i Tamagoči. Malá krabička, ve které žilo digitální zvířátko a člověk se o něj musel starat, jinak mu chcíplo. Dnes to zas až tak lákavě nepůsobí, ale starat se o R2D2? To už je něco jiného.

Soundtrack týdne
Nový Sebevražedný oddíl je fajn, takže není žádné překvapení, že má i fajn soundtrack. I když i ten je podobně jako film lehce bizarní. Johnny Cash, brazilský hiphop, padesátkový swing… je tam všechno. Ale pokud vás tahle divná hudební kombinace láká, můžete ji mít i na stylovém vinylu

Easter eggy týdne
James Gunn se u Sebevražedného oddílu vyřádil. Tomhle režisérovi nápady, kreativita a jistá podvratnost nechybí, takže asi nikoho nepřekvapí, že do filmu schoval spoustou odkazů, vtipů a dalších věcí, kterých si všimnou jen fanoušci. Naštěstí tihle fanoušci točí videa, ve kterých všechno podstatné dovedou vypíchnout. 

Duel týdne
V minulém výplachu jsme se ptali, jestli se víc těšíte na The Last Duel, nebo na House of Gucci. Z chystaných novinek Ridleyho Scotta to u vás celkem s přehledem vyhrála středověká podívaná The Last Duel. Ale snad se povedou oba snímky. 

Dnes se podíváme na Jamese Gunna a otázka bude jednoduchá. Dali byste si od něj raději další Strážce Galaxie, nebo další Sebevražedný oddíl? Názvy filmových sérií pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace