Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cival na pivu s Imfem a v novém studiu


ikona
Mr. Hlad
imfmoviezonena pivu s civalem
O úsvitu filmových webů, vzniku MovieZone a psaní 

S tím, jak začalo léto a rozvolňování, se sice zvýšila frekvence, s jakou chodíme na pivo, ale Cival u toho obvykle nikoho nenatačí. Jenomže Na pivu s Civalem se po kratší pauze vrací a v podobě, která je rozhodně lepší než ta předchozí. Imf mu totiž doma pomohl zapojit studio a když už u toho byl, tak si ti dva řekli, že si to pivo dají a přitom zavzpomínají na to, jak vlastně vznikala MovieZone. Imf toho prošel za svůj psavecký život fakt hodně, takže bylo o čem mluvit a prý si toho ještě hodně schoval na nějaké příští vydání. 

V každém případě Na pivu s Civalem je zpátky a můžete si ho pustit na Youtube a audio na SpotifyPodbeanGoogle Podcast a iTunes. Nově lze pak hodnotit i na CSFD.

A abyste toho před víkendem neměli málo, začátkem týdne vyšly srpnové Filmy v síti, ve kterých vám doporučíme, jaké novinky vyhlížet s nadějí a jaké s děsem. A taky došlo na jednu historickou událost, Yellowstone není na Amazonu první! Filmy v síti točíme vždy jen jako audio, takže je najdete na SpotifyPodbeanGoogle Podcast a iTunes. Pokud vás baví, co děláme a chtěli byste nás podpořit, můžete to udělat na Patreonu

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace