Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Apple utratí majlant za novinku Matthew Vaughna


ikona
do_Od
AppleHenry CavillMatthew VaughnNetflixsmlouvašpionistreamovací služba
Špionážní novinka Matthew Vaughna míří na Apple TV+. 

Když Netflix zaplatil 400 milionů dolarů za dva sequely k detektivce Riana Johnsona Na nože, leckdo s podivem zvedal obočí. Celkově to totiž vycházelo na 200 milionů za film, z čehož velkou část shrábne samotný Johnson. Nyní tady každopádně máme velice podobnou situaci, po Netflixu do toho totiž praštil taky Apple.

 

Ten se údajně blíží k uzavření smlouvy v hodnotě 200 milionů za nový špionážní blockbuster Argylle Matthew Vaughna. Režisér X-Men: První třída, Kick-Ass nebo Kingsman se upsal chystanému snímku podle zatím nevydané knihy teprve před měsícem, už teď se ale jedná o jeden z nejočekávanějších filmů následujících let. Scénář píše Jason Fuchs (Stíny mezi námi) a příběh se bude točit okolo nejlepšího detektiva na světě, který se zaplete do jakési mezinárodní konspirace.

Tím hlavním lákadlem – bokem jména režiséra – je tu obsazení. V hlavní roli by se měl objevit Henry Cavill, kterého dále doplní Bryce Dallas Howard, John Cena, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Samuel L. Jackson nebo zpěvačka Dua Lipa, která složí i soundtrack. Apple se s tím každopádně nepáře, v příštích letech si totiž zařídil velice slušnou hitparádu filmů, mezi nimiž je například novinka Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon, adaptace hry Tetris, akční thriller Emancipation, post-apokalyptické drama Finch nebo biografie Napoleona Kitbag od Ridleyho Scotta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace