Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith konečně točí třetí Clerks


ikona
Mr. Hlad
clerksjay a tichej bobkevin smithnew jersey
Kevin Smith se po letech plánů a slibů konečně rozhoupal a vrací se ke svým filmařským kořenům 

Máme rádi Kevina Smithe. Ale je to teda čím dál těžší. Sympaťák z New Jersey patří ke generaci filmařů, kteří se vyrojili v půlce devadesátých let v nezávislých vodách. Jeho Clerks je parádní indie záležitost, u Flákačů a Jaye a Tichého Boba se chechtáme dodnes, Dogma má taky svoje kouzlo a Hledám Amy je nečekaně vyzrálé drama. Jenže před pár lety se Smith tak trochu rozhádal s Hollywoodem a od té doby točí divné filmy, na jaké nikdo nechce koukat. Ani my. Jenže po letech plánů, slibů, psaní a dalších slibů se mu konečně podařilo vrhnout se na Clerks III

Dante Hicks a Randal Graves spolu začínali v Quick Stopu a na konci dvojky si koupili vlastní večerku. Jenže žádný happy end z toho není. Teď jim je kolem padesáti a Randal, nezvladatelný živel s hodně proříznutou pusou, měl infarkt. Dostal se z toho, ale má pocit, že musí se životem něco dělat. A tak Danteho ukecá, aby natočili film. A o čem? O tom, jak žijí a především zevlí za pultem Quick Stopu! 

Smith se tak evidentně vrací ke svým filmařským kořenům a vzhledem k tomu, že před pár lety sám prodělal infarkt a tvrdí, že mu to od základu změnilo život, mělo by to být hodně osobní. Důležité ale je, že se na scénu vrací i Brian O'Halloran s Jeffem Andersonem a nebudou chybět ani Rosario Dawson a pochopitelně se tu minimálně mihnou i Jay s Tichým Bobem. Možná vůbec nejdůležitější zpráva je ovšem to, že Smith se domluvil se společností Lionsgate, která film produkuje a dostala na starost i distribuci, takže se režisér a scenárista vrací do hollywoodského systému. Snad ho tam pohlídají, aby nevymýšlel voloviny, k čemuž měl v posledních letech dost sklony… S nadějí doufáme ve velký režisérský návrat. Už by bylo na čase. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace