Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #624 o Dreddovi a Batmanovi


ikona
Mr. Hlad
batmaniron manmandalorianmarvelpixarshang-chistar warsvíkendový výplachwinston duke
V čem se od sebe liší filmoví Dreddové? Kdo bude nový Batman? A co má společného Shang-Chi a Iron Man?  

Na fakt starém a pomalém počítači psaný výplach

Figurky týdne
Marvelovský seriál What If…? je už za dveřmi a my se v něm dozvíme, jak by MCU vypadalo, kdyby se Iron Man kámošil s Killmongerem, kdyby štít místo Stevea Rogerse dostala Peggy Carter a co by se stalo, kdyby se z marvelovských hrdinů stali nemrtví. Disney zatím tají obsah jednotlivých epizod, ale objevily se fotky prvních figurek, které toho docela dost napoví

Promo týdne
Netflixovský horor A Classic Horror Story nakonec prý žádná velká pecka není. Příběh z italského venkova, kde skupina lidí nabourá v autě, najde opuštěnou chalupu a někdo jim začne ošklivě ubližovat, má ale minimálně hodně zajímavou reklamní kampaň. 

Srovnání týdne
Dredd s Karlem Urbanem je malý a povedený akční nářez, na který v kinech nepřišlo moc lidí. Soudce Dredd se Sylvesterem Sallonem je opulentní a výpravná podívaná, na kterou taky nepřišlo moc lidí a ještě stojí za prd. Ale ty rozdíly jsou i jinde, jak zjistíte v tomhle videu. 

Zaměstnanec týdne
Když před pár měsíci končila druhá řada Mandaloriana, objevil se v ní i mladý Luke Skywalker a i když se u Disneyho snažili, mělo to svoje mouchy. Youtuber Shamrook se tedy rozhodl trošku to vylepšit a výsledkem bylo tohle video. Jak na něj reagovali v Lucasfilmu? Dali Shamrookovi práci a on teď údajně maká na pátém Indym. Takže se učte a dávejte zajímavé věci na Youtube a třeba si vás taky všimnou. Nebo o vás alespoň napíšeme do výplachu

Boty týdne
Co mají společného společnosti Reebok a InGen? Nic moc. Ta první vyrábí boty, ta druhá dinosaury, alespoň na filmovém plátně. Ale to Reeboku vůbec nevadí, a tak tu máme boty ve stylu Jurského parku a Jurského světa

Evoluce týdne
To, že v Pixaru dělají pravděpodobně nejlepší 3D animáky a že jejich Toy Story: Příběh hraček znamenalo technologickou revoluci, asi víte. Ale občas si člověk nevšimne, jak se ty pixarovské technologie a kvalita jejich filmů vyvíjely. Takže si pusťte tohle video, ať doceníte, co nám tahle společnost za ty dlouhé roky naservírovala. A kolik to muselo být práce. 

Podcast týdne
Winston Duke bude Batman, ale ne v kině nebo v televizi. Hvězda Black Panthera totiž namluví Bruce Waynea v podcastu Batman Unburied, na které pracoval třeba David S. Goyer, jenž dělal i na trilogii Temný rytíř nebo na Muži z oceli. Wayne tu bude policejní patolog, který se jako Batman musí postavit svým vlastním démonům a zastavit sériového vraha jménem The Harvester. Alfreda namluví Jason Isaacs. Kdy se Batman Unburied na Spotify objeví, se ale zatím neví. 

Nahrávání týdne
Pokud nejste muzikanti nebo se neživíte hudbou, asi jste nikdy pořádně nenakoukli do hudebního studia. A tak asi nevíte, jak moc opravdové nebo nesmyslné jsou filmové scény, ve kterých se natáčí muzika. Naštěstí je tu Jack Antonoff, který spolupracoval s Taylor Swift, a ten vám vše podstatné vysvětlí. 

Shang-Chi týdne
Marvelovka Shang-Chi se pomalu blíží do kin a zatím to vypadá, že si datum premiéry moc lidí v kalendáři nezaškrtlo. Rozhodně to nevypadá na velkou událost, na jaké jsou u Marvelu zvyklí, a tak vytasili video, ve kterém hrdinu nejen trošku víc přibližují fanouškům. A navíc na ně vytáhli Iron Mana! 

Duel týdne
V posledním Výplachu jsme se vás ptali nejlepší film, ve kterém jsou ninjové. Možná trochu nečekaně, ale vlastně zaslouženě to u vás vyhrál Batman začíná. 

Dnes se podíváme na Ridleyho Scotta a chceme vědět, na jakou jeho novinku se víc těšíte. Láká vás Poslední duel nebo Klan Gucci? Název filmu pište do předmětu, v textu se rozkecejte o důvodech. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace