Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Smrtonosné pasti se nedočkáme


ikona
Spooner
bruce willisdie hardmcclanesmrtonosná past
O šestém dobrodružství a částečném prequelu Johna McClanea se spekulovalo dlouhé roky. Teď je však jisté, že k němu nikdy nedojde. 

Tak už je to oficiální. O šestém díle Smrtonosné pasti pojmenovaném stručně McClane se mluvilo několik let a nápad to byl poměrně divoký. Mělo se jednat o prequel s mladým plešatým drsňákem v 70. letech, který se ale bude zároveň odehrávat v současnosti se starým dobrým Johnem. Tvůrci pak popisovali, že vyprávěním měl snímek připomínat druhého Kmotra a za kameru si měl coby režisér sednout režisér čtyřky Len Wiseman. Jenže poté, co studio 20th Century Fox oficiálně slupli kravaťáci od Disneyho, se začalo tvrdit, že má chystaná šestka utrum. I když fandové živili naději, že se projekt ještě oživí, nyní je konec McClaneových plánů oficiálně zrušen.

Neveselou zprávu nyní potvrdil producent Lorenzo di Bonaventura, který na novince pracoval několik let. Nyní je však nová Smrtonosná past oficiálně mrtvá a on ani zbytek tvůrčího týmu s ní nepočítají. Je pak evidentní, že za koncem projektu stojí právě spojení Foxů s Disneym. Bonaventura pak doplnil, že netuší, zda mají u Disneyho se značkou vlastní plány, nebo ji hodlají nechat u ledu. On s Die Hard každopádně už nemá nic společného. Další Smrtonosné pasti se tak minimálně v následujících letech nedočkáme. A vzhledem k aktuální formě Bruce Willise, který by si zahrál Johna McClanea za prachy, i kdyby celou dobu proseděl na záchodě, je to asi i dobře.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace