Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Naštvaný John Wick a vzpomínající Steven Spielberg


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskiclerksdavid harbourdonnie yenemma mackeyjohn wickjordan peelekeanu reeveskevin smithna obzorunopesteven spielbergthe fablemans
Jak vypadalo dětství Stevena Spielberga? Umí Liam Neeson řídit? A je tvrdší Keanu Reeves, nebo Donnie Yen?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Spaceman from Bohemia si Adam Sandler zahraje českého astronauta, který vyrazí k Venuši. Emma Mackey se v Emily promění ve spisovatelku Emily Bronte. 

Keanu Reeves se ve čtvrtém Johnu Wickovi bude mstít a pomůže mu s tím třeba i Donnie Yen. Liam Neeson bude v Retribution řešit nepříjemný problém. Někdo mu dal do auta bombu a on nesmí zpomalit, jinak vybuchne. 

V hororové komedii We Have a Ghost od režiséra Všechno nejhorší se představí sympatický duch, ze kterého se stane internetová hvězda. V dramatu Promlčeno se Karel Roden vrátí do Česka, aby dořešil jednu starou záležitost. 

Noah Baumbach a Adam Driver se po Manželské historii ve své novince White Noise vydají mezi snobské profesory. Steven Spielberg bude v  částečně autobiografickém dramatu The Fablemans vzpomínat na svoje dětství. 

Kevin Smith míří zpátky do do Quickstopu a v Clerks III vrátí na scénu hrdiny, se kterými začínal. A ti teď chtějí točit film! Jorden Peele nechce o novince Nope nic prozradit, ale slibuje, že opět půjde o kombinaci hororu a sociálního komentáře. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace