Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith hvězdou akčního thrilleru od režiséra Johna Wicka


ikona
do_Od
akční thrillerDavid LeitchFast & LooseMexikoNetflixvzpomínkyWill Smith
Will Smith a David Leitch budou řádit v Mexiku. 

Will Smith nám nedávno ve třetích Mizerech dokázal, že i ve dvaapadesáti letech tu polohu akční hvězdy pořád bravurně zvládá, takže vlastně není divu, že si jej teď vybral režisér David Leitch pro svůj chystaný akční thriller Fast & Loose. Práva na film navíc čerstvě pořídil Netflix.

V něm pak Smith ztvární postavu muže, který se jednoho dne probudí v mexické Tijuaně, aniž by si přitom pamatoval, kým je, nebo jak se sem dostal. Postupně tak začne sbírat střípky informací a zjišťovat, že poslední roky žil dvojím životem. V jednom žil jako drogový král, který měl všechno, a v tom druhém pracoval jako agent CIA v utajení.

Scénář napsali Jon a Erich Hoeberovi, kteří mají na kontě třeba žraločí thriller MEG nebo komedii Můj kámoš špión. Tak snad si ten scénář režírující Leitch, jenž si parádně rozjel kariéru prvním Johnem Wickem, po němž přišlo ještě Atomic Blond, druhý Deadpool a spin-off Rychle a zběsile, pořádně přečetl, a bude to stát za to. Brzy od něj taky uvidíme další akčňák Bullet Train s Bradem Pittem.

- - -

Vytáhni v hospodě: Leitch si sehnal do filmu Bullet Train opravdu famózní obsazení. Kromě Pitta v něm uvidíme Hirojukiho Sanadu, Logana Lermana, Michaela Shannona, Lady Gaga, Zazie Beetz, Aarona Taylora-Johnsona, Andrewa Jojiho, Joey King nebo Briana Tyree Henryho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace