Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Predátor bude drsný survival ve stylu oscarové klasiky


ikona
Mr. Hlad
dan trachtenbergpredatorskulls
Co mají společného mimozemský lovec a Leonardo DiCaprio?  

Když se před pár měsíci prokeclo, že Dan Trachtenberg pracuje na novém Predátorovi, nebyl z toho zrovna moc nadšený. Chtěl diváky překvapit, i proto se jeho novinka chystala pod názvem Skulls, ale v Hollywoodu se prostě neutají nic. Na druhou stranu to však vedlo k tomu, že teď se režisér Ulice Cloverfield 10 může vyjadřovat k celému projektu a začít slibovat zajímavé věci. Už nějakou dobu víme, že bychom se měli podívat do minulosti a děj by se měl údajně odehrávat mezi americkými indiány. Hrdinkou bude dívka, která by ráda byla podobně drsná jako muži, ti ji ovšem mezi sebe odmítají přijmout. Jenže pak dorazí Predátor a ona dostane šanci ukázat, že na to fakt má. 

Tranchtenberg teď potvrdil, že jeho film bude podstatně komornější než to, co nabídly sequely a mělo by jít o survival. Nejenom že Skulls přirovnává k prvnímu Predátorovi, ale údajně by to celé mělo dost připomínat oscarovou podívanou REVENANT: Zmrtvýchvstání. Taky bychom měli vidět vůbec první predátoří lov na Zemi, což zní docela zajímavě. Stejně jako žena v hlavní roli. Predátoři obvykle po ženách moc nejdou, protože loví jen ty, co se umí bránit. Na druhou stranu Amber Midthunder z Mrazivé pasti tu evidentně nemá být za vyděšenou hrdinku. Trochu blbá zpráva však je, že film sice vzniká s tím, že by měl mít eRkový rating, ale zároveň jsou všichni připravení na to, že z něj ve střižně udělají PG-13, pokud to bude nutné. Tak doufejme, že to sakra nutné nebude… Trachtenberg už má prý natočené tři čtvrtiny filmu a výsledek bychom měli vidět už příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace