Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hororové Paranormal Activity se dočká rebootu


ikona
Spooner
blumhouseparanormal activity
Čeká nás svěží vítr do světa plného bezpečnostních kamer? 

Paranormal Activity nikdy nepatřilo mezi ty nejkvalitnější hororové série na trhu, svou stopu ovšem za sebou kamerové duchařiny rozhodně zanechaly. Právě jednička totiž naplno odstartovala tehdejší fenomén found footage hororů a vyústila samozřejmě v úspěšnou sérii, která dokázala za „pár“ dolarů vydělat hodně velký balík. A taky pomohla nastartovat tehdy neznámé studio Blumhouse, jež se od té doby stalo prověřenou hororovou továrnou. Jenže nudný model civění do bezpečnostních kamer se postupně okoukal i zarytým fanouškům a po šestém příspěvku to zabalila. Už nějaký čas se však potichu pracovalo na dalším nástupci, o které se nyní Jason Blum konečně rozkecal trochu víc.

Nové Paranormal Activity má už totiž překvapivě dotočeno, nemá se však jednat o klasický sequel předešlých dílů, ale regulérní reboot, který pojede hezky od začátku. Blumovi už totiž přišla série (zcela po právu) unavená, vyčpělá, a že nemá co nabídnout. Novinka by nám pak měla podle všeho doručit svěží a neokoukaný přístup, jenž má k látce přilákat i nové generace. Blum zkrátka slibuje radikální změny a něco zcela nového. O to by se pak měl postarat William Eubank, režisér loňského thrilleru Pod vodou s Kristen Stewart a scénář sepsal Christopher Landon, tvůrce hororů Všechno nejhorší a Slečny bestie, jenž byl podepsaný i pod několika minulými díly. Takže žánrové řemeslo a pár svěžích nápadů bychom snad dostat mohli. Zda se nové Paranormal Activity opravdu pokusí o něco nového, nebo budeme zase půl hodiny sledovat, zda se pohnou dveře či pánve v kuchyni, se diváci dozví už ke konci roku na Paramount+.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace