Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vymítač ďábla se vrací


ikona
Mr. Hlad
david gordon greenellen burstynexorcisthalloweenleslie odom jr.universalvymítač ďábla
Režisér nového Halloweenu oživuje další hororovou legendu 

Oživovat hororové klasiky není žádná sranda. V jednadvacátém století se o tom přesvědčily remaky Pátku třináctého, Noční můry v Elm Street i spousty dalších filmů. Rob Zombie zkusil se svým Halloweenem trošku jiný styl, ani on však extra neuspěl. A podobně to bývá i se snahou na klasiky navazovat, ovšem výjimky se najdou. Halloween od Davida Gordona Greenea byl hodně dobrý kousek, který zvládal skládat poctu originálu, chytře pokračoval v jeho příběhu a vrátil do hry Jamie Lee Curtis. Výsledkem byl nejen povedený, ale i komerčně zatraceně úspěšný snímek. A trailer na Halloween zabíjí slibuje taky velké věci. 

Green by však rád zkusil i jiné hororové klasiky a nedávno se upsal novému Vymítači ďábla. Ten se dočkal několika sequelů, mezi nimiž stojí za pozornost hlavně trojka, a taky celkem povedeného seriálu. Všechny tyhle věci ale hodlá Green podobně jako u Halloweenu ignorovat. S Universalem se dohodl na tom, že nový Exorcista naváže přímo na jedničku a teď se objevila novinka, že studio projektu hodně věří, takže rovnou odkleplo tři díly. A hodlá do trilogie nacpat čtyři sta milionů dolarů, což je na horor nehorázná částka. 

Hlavní roli by si měl zahrát Leslie Odom Jr. z Vraždy v Orient expresu, ale Greenovi se nově povedlo zlákat i Ellen Burstyn, která se objevila už v původním filmu, kde ztvárnila matku posedlé hrdinky. A právě na ni se Odom Jr. obrátí, když zjistí, že něco podobného se teď děje i jeho synovi. Universal zkrátka hodlá zopakovat to, co se povedlo s Michaelem Myersem a evidentně doufá i v podobný úspěch. První film by měl do kin dorazit v roce 2023. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace