Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Expedice: Džungle je velká dobrodružná pecka ve stylu Mumie


ikona
Mr. Hlad
disneydwayne johnsonemily bluntexpedice džunglejungle cruiseprvní reakce
Je novinka Dwayna Johnsona a Emily Blunt nejzábavnější film léta?  

O Dwaynu Johnsonovi se mluví jako o největší herecké hvězdě na světě. Teď má šanci to dokázat. Do kina se pořád tak nějak chodí a nechodí, distributoři se pokoušejí vyladit, jak posílat filmy do kin a na stream a nikdo si nemůže být jistý, jestli očekávaný a měsíce odkládaný film propadne, nebo zachrání kinaře a celý Hollywood. Johnson to spolu s Emily Blunt zkusí s dobrodružnou podívanou Expedice: Džungle. Jak to dopadne, zjistíme za pár dní, ale zatím to vypadá, že natočili přinejmenším povedený film. 

Expedice: Džungle, ve které se bude v Amazonii hledat Strom života, je filmovou verzí atrakce z Disneylandu, takže se člověk nevyhne přirovnání k Pirátům z Karibiku. A právě tohle srovnání často používají i první recenzenti a diváci. A naštěstí v tom smyslu, že Expedice: Džungle je podobná jízda jako první dobrodružství Jacka Sparrowa. Ještě častěji se ale ve srovnávačkách zmiňuje dobrodružná klasika Honba za diamantem a především Mumie s Brendanem Fraserem, případně legendární Africká královna nebo dokonce i Indy. Přesně v to asi u Disneyho doufali. 

Johnson a Blunt jsou prý v hlavních rolí skvělí a je mezi nimi obrovská chemie a film pobaví děti i jejich dospělý doprovod. Chválí se i triky, monstra a celé to prý dokáže okamžitě strhnout. Výtky tak nakonec míří jedině k trošku přestřelené délce a občas ne úplně povedenému střihu. Celkově se ale první kritici a diváci shodují v tom, že jde o jeden z nejzábavnějších filmů letní sezóny. Ne-li vůbec nejzábavnější. Čeští diváci to budou moci posoudit už ve čtvrtek 29. července. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace