Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman zkouší romantiku


ikona
Mr. Hlad
henry cavillhighlanderman of steelmission: impossiblethe rosie project
Na lásku se musí vědecky 

Už moc nevěříme tomu, že by na sebe Henry Cavill někdy ještě vzal supermanovský kostým, ale vypadá to, že si v Hollywoodu zvládne poradit i bez něj. Ještě letos dorazí na Netflix další řada Zaklínače, s Cavillovou účastí se počítá ve dvojce Enoly Holmes, Matthew Vaughn ho zlákal do špionážního thrilleru Argylle a nedávno se upsal i restartu Highlandera. Má co dělat a evidentně se pokouší mít i co nejširší portfolio žánrů. Romantická komedie v něm však chybí, to se ovšem s The Rosie Project změní. 

Cavill by si tu měl zahrát univerzitního profesora, jemuž se nedaří najít lásku, a tak se rozhodne jít na to vědecky. Sestaví si seznam věcí, jaké by od své ideální ženy chtěl a začne podle něj hledat svůj protějšek. Místo toho ovšem potká dívku, která by díky své svéráznosti a nekonvenčnímu uvažování a vystupování v jeho testu pravděpodobně propadla, ale on má pocit, že by mohla být ta pravá. Teď je otázka, jestli dá přednost hlasu srdce, nebo vědě. O scénář i režii se postará debutující Steve Falk. A my jsme docela zvědaví, jestli Cavillovi půjde romantika stejně dobře jako akce. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace