Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hvězdnou pěchotu a Total Recall


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerkino aeropaul verhoevenpopkulturní milníkystarship trooperstotal recall
Arnold na Marsu a válka s mimozeskými brouky v Aeru 

Po měsících, kdy jsme kvůli pandemii nemohli do kina, si to teď ve velkém vynahrazujeme. V Aeru jsme v červenci promítali dvojku Terminátora, první Rychle a zběsile a před pár dny tam křtili Encyklopedii komiksového filmu a pouštěli k tomu Bladea. Už v pátek 23. července pak dorazí Arnold ještě jednou a od 20:30 pojede klasika Total Recall, kde se navíc bude i soutěžit o pár arnoldovských cen, tak kupujte lístky a přijďte. 

Zajímavý ovšem bude i srpen, kde si dáme jedno repete. V pondělí 9.8. ve 20:30 v kině Aero totiž promítáme sci-fi klasiku Hvězdná pěchota. Film Paula Verhoevena, režiséra RoboCopa, Základního instinktu nebo právě Total Recall. V téhle adaptaci slavné předlohy se rozhodl spojit militaristický a extrémně krvavý válečný film v kýčovitou romancí připomínající Beverly Hills 90210. Dva nejvíce vysmívané žánry. Výsledkem je okouzlující válečné peklo, v němž brutálně umírají krásní lidé a Verhoeven se za kamerou smál. Tuhle černohumornou jízdu promítáme v Aeru už podruhé a máme ji hodně rádi, takže nebudeme předstírat, že si ji pouštíme i tak trochu pro sebe. Ale vy byste si to taky neměli nechat ujít, takže lístky kupujte tady

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace