Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje novou Batgirl?


ikona
Spooner
Adil El ArbibatgirlBilall Fallahdchbo maxLeslie Grace
Komiksová parťačka Bruce Waynea to zkusí sólo. Kdo si nasadí netopýří převlek? 

Komiksová hrdinka Batgirl se chystá na svou filmovou sólovku už docela dlouho. Ano, v devadesátých letech jsme se jí sice v podání Alicie Silverstone dočkali v otřesném propadáku Batman a Robin, o to víc si však tato postava říkala o reparát. O ten se dlouhá léta pokoušel Joss Whedon, jenž však nakonec projekt opustil a letos za něj štafetu převzala režisérská dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, která nás po loňském roce začala dost zajímat. Tohle dosud neznámé duo má totiž na kontě parádní akční překvápko Mizerové navždy, v němž navázali na předchozí díly Michaela Baye lépe, než kdo čekal. Na komiksové dobrodružství v jejich režii jsme proto docela zvědaví. A nyní už víme, jaká herečka se jim bude v komiksovém kostýmu promenádovat před kamerou.

Role hrdinky Barbary Gordon se totiž ujme mladá vycházející herečka Leslie Grace, která se nedávno objevila v muzikálovém propadáku In the Heights. I když na očekávaný snímek nakonec moc lidí nepřišlo, u Warnerů udělala herečka i přesto evidentně velký dojem. O roli netopýří hrdinky pak byl velký zájem a Leslie byla vybrána z poměrně sympatického užšího výběru hereček, mezi nimiž figurovala i Zoey Deutch z dvojky Zombielandu a Isabela Merced z druhého Sicaria či blížící se netflixovky Sweet Girl. O ději samotném se pak stále nic neví. Jen, že Batgirl bude nejspíš i přes logickou účast komisaře Gordona stát mimo ostatní DC tituly a bude se jednat o jednu z prvních velkých komiksových značek, jež si odbude premiéru na HBO Max. Snad tedy režijní duo dokáže i přes premiéru na streamu opět překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace