Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: The Suicide Squad je epickou řežbou


ikona
do_Od
Harley QuinnIdris ElbaJames GunnMargot Robbieprvní reakceThe Suicide Squad
Nad novým komiksovým filmem Jamese Gunna se vznášejí nadšené ohlasy. Proč film tak baví? 

Všemi oblíbené první reakce jsou opět tady, a tentokrát se týkají dvojky/rebootu Sebevražedného oddílu. K jeho režii si studio Warner Bros. najalo nenápadně Jamese Gunna, režiséra obou Strážců Galaxie, poté, co ho Disney vyrazilo kvůli nějakým starým tweetům. Gunn tak následně dostal volnou ruku nejen co se týče výběru námětu (nabízen mu byl i nový Superman), ale hlavně pak při samotné tvorbě. A jak uvádí první nadšení kritici, tahle kreativní volnost způsobila, že se na nás po delší době řítí komiksová DC adaptace, která je po všech stránkách jako utržená ze řetězu.

Jako vždy berte následující slova chvály s rezervou, nicméně asi začneme od eRka. Mládeži nepřístupný rating prý ve filmu dělá hodně, je to znát, a je to dobře. Co se pak jednotlivých ohlasů týče, někteří film například popsali jako zábavně násilný film, který má ale kupodivu silný příběh plný nejen skvělých zvratů, ale především srdíčka. A užijí si jej prý jak zkušenější fandové DC, tak obyčejní diváci. Jiní pak nový Sebevražedný oddíl označili za epický válečný velkofilm, který je třeba vidět na velkém plátně.

Největšími přednostmi jsou pak prý jednoznačně humor a akce, přičemž to druhé je o něco větší než to první. Jinými slovy nás kromě hlášek King Sharka čeká i pár hezčích momentek, ve kterých třeba někoho sní a tak podobně. King Shark je mimochodem jednoznačným favoritem celého filmu a nejspíš z něj tak bude další, o něco méně roztomilý Groot. V neposlední řadě by se pak diváci měli připravit i na serióznější momenty, kterých ve filmu není málo, a jsou prý hodně emocionální. No, mně to zní dobře, ale samozřejmě víme, jak to s těmi prvními reakcemi bývá. Na výsledek si každopádně budeme muset ještě pár týdnů počkat. The Suicide Squad u nás vstupuje do kin 5. srpna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace