Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu: Dotazový speciál #2


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerblack widowchad stahelskichris hemsworthencyklopedie akčního filmuextractionmoviezone live
Vy se ptáte, my odpovídáme a Hlad se učí zacházet se studiem 

Blíží se smutný den, kdy se zase budeme muset rozloučit s Imfem, protože se vrací zpět do země, kterou proslavily hodinky, čokoláda a schopnost tvářet se neutrálně, i když hoří půlka světa. Takže jsme se dnes sešli ve studiu, abychom si natočili do foroty pár videí a aby Imf předal své dlouholeté režisérské zkušenosti někomu, na koho bude moci Cival řvát, až zase MovieZone Live! začne o čtvrt hodiny později, nepojedou mikrofony a Rimsy bude mít v záběru jen půlku hlavy. Jo, taky se na to moc těším. 

Každopádně jsme si v rámci akce „jak to celé udělat, na co nesahat a tohle nevím, jak funguje“ zkusili i rychlý krátký live stream Encyklopedie akčního filmu. Neměli jsme na vás tolik času, kolik jsme doufali, i tak jsme však během půl hodiny stihli odpovídat na pár zajímavých dotazů, pořešit Black Widow a teoretizovat nad tím, jestli se někdy objeví další hvězda velikosti Arnolda a proč už velké akční filmy v kinech nevídáme tolik jako dřív. Tohle video berte spíš jako bonus, ale snad vám alespoň zkrátí čekání na příští týden, kdy se vrátíme s dalším MovieZone Live. Jo a taky se dozvíte, co má Encyklopedie akčního filmu společného se Shakespearem. 

Jako vždycky nás najdete na Youtube a audioverze jsou k dispozici na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Pokud byste nás chtěli ohodnotit na CSFD, tak můžete a kdybyste nás chtěli podpořit, můžete tak učinit na Patreonu. Budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace