Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Blade našel režiséra


ikona
Spooner
bladeMahershala Alimarvel
Marvel konečně rozhodl, kdo si vezme na starost nové ztvárnění drsného bijce upírů. A opět sáhnul mezi nezávislá jména.  

O nové verzi lovce upírů Bladea se mluví už dva roky a od té doby se projekt vlastně zase tolik neposunul. Už od ohlášení komiksovky sice víme, že Wesleyho Snipese nahradí v ikonické roli dvojnásobný držitel Oscara Mahershala Ali a scénář sepisuje Stacy Osei-Kuffour, která má na nakontě také televizní Watchmeny či seriál Hunters. Jinak bylo ovšem kolem polovičního upíra spíše ticho po pěšině, natáčení se z letoška přesunulo na příští rok a datum premiéry stále není známo. Fandové se pak pořád obávají, jestli vůbec dostaneme pořádně krvavé eRko. Nyní se však projekt posunul konečně kupředu a Marvel mu našel režiséra.

Nového Bladea si bere na starosti Bassam Tariq, což je režisér, o němž většina z vás asi ještě neslyšela. Z celovečerních snímků totiž na kontě zatím jen nezávislárnu Mogul Mauglí s Rizem Ahmedem a několik dokumentů. Na první pohled tedy nezní jako režisér, jemuž byste dali do péče krvavou komiksovku o kosení upírů. Marvel tím ovšem jasně pokračuje ve svém trendu svěřovat své značky nezávislým či méně provařeným tvůrcům. Doufejme tedy, že při této volbě budou mít zase jednou šťastnější ruku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace