Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #622 o Black Widow a Lokim


ikona
Mr. Hlad
black widowgi joelokinicolas cagepigscarlett johanssonsnake eyesvíkendový výplach
Co se dělo na place Black Widow? Jak zní Loki? A jak vycházel Nicolas Cage s prasetem?  

Letní výplach

Hater týdne
Stephen Dorff, kterému nastartoval kariéru Blade a má za sebou pár hodně povedených věcí, se teď v jednom rozhovoru rozpovídal o své kariéře, cílech a o tom, s kým by v Hollywoodu chtěl pracovat. A dal celkem jasně najevo, že telefony od Marvelu brát nebude

Bitky týdne
Kdo by před pár měsíci čekal, že se budeme těšit na spin-off G.I. Joe Snake Eyes? My určitě ne, ale ty trailery jsou fakt dobré. A vypadá to, že na place se vyřádili i kaskadéři. 

Špiónka týdne
Yelena Belova, kterou si v Black Widow zahrála Florence Pugh, byla super. Tak moc super, že to skoro vypadá, jako kdyby nikomu moc nevadilo, že se se Scarlett Johansson rozloučíme a nejspíš ji nahradí jako nová Vdova právě ona. Těch důvodů, proč se na ni těšit i v budoucnu, je docela dost. 

Historka týdne
Liam Neeson už na to možná nemá úplně věk, ale ty akční hrdiny hraje pořád. Mrazivá past měla čerstvě premiéru v českých kinech (recenze bude, nebojte) a tenhle brzy sedmdesátiletý herec se při natáčení celkem odvázal. A nemuselo to dopadnout vůbec dobře

Nepovedené záběry týdne
Black Widow se po roce čekání dočkala kinopremiéry. Jestli to čekání stálo za to, to musí posoudit každý sám, my jsme nakonec plus mínus spokojení, ale humoru by v tom mohlo být méně. Na druhou stranu na place evidentně vážná atmosféra úplně nebyla. 

Záporák týdne
V Lokim nám do MCU vstoupil Kang the Conqueror. Nebo možná nevstoupil a byl to Immortus… já nevím. Prostě je tam Jonathan Majors, jako Kanga ho uvidíme ve trojce Ant-Mana a Marvel s ním má velké plátny. Zkrátka jestli Kang nedorazil, tak brzy dorazí. A stojí za to zjistit si o něm trošku víc. 

Triky týdne
O akčním hororu Armáda mrtvých se pár týdnů po premiéře nemluví tak, jak by si asi na Netflixu přáli. Ale rozhodně stojí za to se k němu vrátit minimálně kvůli tomu, aby člověk zjistil, jak se dělaly triky a jak se do filmu na poslední chvíli přidělávala Tig Notaro. 

Prase týdne
Nicolas Cage natočil jeden z nejlepších filmů svojí kariéry. Alespoň podle recenezí na Rottentomatoes. Vypadá to, že jeho Pig se prostě povedlo a je to dobrý film, na což u Cage nejsme v poslední době úplně zvyklí, i když se to zlepšuje. Jak se mu spolupracovalo s prasečím hereckým parťákem, zjistíte v tomhle videu. 

Soundtrack týdne
Ať už si o seriálovém Lokim myslíte cokoliv, na jedné věci se asi shodneme všichni. Má sakra dobrý soundtrack. Po hudebním motivu Avnegers to u Marvelu v tomhle směru trošku flákali a moc chytlavých melodií do světa nevypustili, ale Loki Epic Theme (i když v téhle lehce upravené verzi) je hodně dobrý. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste chtěli, aby se Scarlett Johansson vrátila ještě v nějakém prequelovém filmu. A viděli byste ji rádi, i když těsně. 

Dnes se podíváme na Star Trek. U Paramountu kutí čtyřku s novým režisérem a nás by zajímalo, jestli byste si přáli návrat Chrise Pinea a jeho party, nebo radši nové tváře. Do předmětu pište Veteráni nebo Nováčci a rozkecejte se v textu. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (13)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace