Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Indiana Jones vítá další silnou posilu


ikona
Spooner
antonio banderasBoyd Holbrookharrison fordindiana jonesjames mangoldmads mikkelsensteven spielberg
Legendární archeolog vítá po svém boku dalšího hereckého veterána.  

Možná už tomu mnozí po všech odkladech nevěřili, ale pátý, a podle všeho definitivně poslední, díl Indiana Jonese se už několik týdnů vesele natáčí. Za kameru tentokrát místo Spielberga usedl režisér Logana a Le Mans´66 James Mangold a Harrison Ford, který před pár dny oslavil 79. narozeniny, se bude snažit škarohlídy přesvědčit, že na to pořád má. Očekávání fanoušků i spekulace o možné příběhu pak rostou s každou další fotkou ze zákulisí, za což může také hodně sympatické obsazení. Po Indyho boku se totiž tentokrát objeví talentovaná Phoebe Waller-Bridge ze seriálové Potvory, sympaťák Boyd Holbrook ze zmiňovné Loganovy rozlučky a roli záporáka si podle všeho střihne Mads Mikkelsen. A k těmto slibným jménům se nyní na place připojuje další podstatně známější tvář.

V pátém Indym totiž uvidíme také hereckého matadora Antonia Banderase, který v poslední době nezahálí a objevuje se ve známých značkách. V kinech na něj momentálně můžete narazit v Zabijákově ženě a bodyguardovi a objeví se paradoxně také v moderní variaci na slavného archeologa, filmové adaptaci videoherní pecky Uncharted. Detaily o jeho roli v Indym si tvůrci zatím nechávají pro sebe. Dá se však očekávat, že opět půjde spíš o jednu z vedlejších rolí. I to ale v případě charismatického Španěla rozhodně není málo a já osobně ho vidím rád zkrátka všude. Loučení s Indiana Jonesem tak bude evidentně hezkým mixem mladých talentů i prověřených matadorů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace