Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční šílenost Výbušný koktejl se dočká pokračování


ikona
do_Od
Gunpowder MilkshakeKaren GillanLena HeadeyNetflixsequelVýbušný koktejl
Karen Gillan a spol. v jedničce neřeknou poslední slovo. 

Přestože se u nás akčního snímku Výbušný koktejl v hlavní roli s Karen Gillan dočkáme až zhruba za měsíc (ale zato v kinech), přišla produkční společnost StudioCanal s milou zprávou. Už totiž zahájila práce na pokračování. Ačkoliv tedy film zatím nesbírá kdovíjak nadšené ohlasy, Netflix a spol. si nejspíš věří natolik, že se jim dvojka vyplatí.

Děj prvního filmu se točí okolo nájemné vražedkyně Sam (Gillan), která uteče od svého zaměstnavatele poté, co při misi nezáměrně ohrozí život nevinné osmileté dívky. Následně tak musí dívku chránit před kdejakými padouchy, přičemž se obrátí na pomoc i na svou matku Scarlet (Lena Headey), další profesionální žoldačku, která ji v dětství opustila.

Celý snímek stál asi 30 milionů dolarů a je to v podstatě akční ženská týmovka, těžko teď říct, jestli tam je dost příběhu na víc filmů, po úspěchu Johna Wicka se ale studia určitě poohlíží po všem, co by ho jen vzdáleně mohlo připomínat, takže se těm plánům nejde moc divit. Zatím oficiálně nepadlo, jestli se vrátí herci z prvního filmu, či kdo dvojku natočí, tyhle detaily bychom se ale mohli dozvědět relativně brzy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace