Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér druhého Top Gunu chystá zběsilou komiksovku


ikona
Spooner
chariotJoseph Kosinskitop gun
Po režírování Toma Cruise ve stíhačce si známý režisér bere na paškál komiksovou variaci Knight Ridera. 

Joseph Kosinski sice pořád nepatří do první hollywoodské ligy, jelikož i přes parádní vizuální stránku mají jeho snímky v čele s dvojkou Trona či Nevědomím pořád jisté mouchy. Poslední dobu ale o práci rozhodně nouzi nemá a letos od něj uvidíme rovnou dva filmy. Se zpožděním se konečně dočkáme druhého Top Gunu, který nás snad po parádních trailerech nezklame, a dorazí také jeho netflixovská sci-fi Escape From Spiderhead, jež bude díky účasti Chrise Hemsworth nejspíš slušným hitem. A flákat se nebude ani nadále.

Se svou novinkou Chariot se navíc vrhne na pole komiksových adaptací. I když námět zní i trochu jako známý seriál z osmdesátek. Snímek bude vyprávět o titulním supermoderním autě s nejmodernější technologií, které bylo vytvořeno během studené války. Jenže mocný sporťák americké vlády se časem i svou agentkou potopil na dno oceánu, kde ho po letech objevuje napravený zlodějíček. Chce proto superauto využít k tomu, aby dal svůj život konečně do pořádku. Zjišťuje však, že v káře se mimo jiné skrývá také vědomí zmiňované agentky. 

Komiks pak bývá popisován jako mix Knight Ridera s Matrixem a je inspirován také synthwave hudbou ve stylu 80. let. Režisér druhého Trona se tak pro tuhle komiksovou retro jízdu zdá jako ideální materiál. Projekt navíc bude produkovat Shawn Levy, jehož snímky nám sice většinou radost nedělají, ale v produkci mívá často šťastnější ruku. Snad tedy budeme mít po premiéře dvojky Top Gunu důvod se na automobilovou komiksárnu pořádně těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace