Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí filmovou Barbie?


ikona
Spooner
barbiegreta gerwigmargot robbienoah Baumbach
Čekali jste povrchní blbinu pro malé holčičky? S tímto tvůrčím týmem se jí asi nedočkáte. 

O filmovém zpracování legendární panenky Barbie se mluví několik let, hračka od Mattela už má dokonce přes dva roky jasnou představitelku. Legendární blonďatou sexbombu si totiž zahraje Margot Robbie, což je asi ta největší castingová trefa, která se mohla tvůrcům povést. Jenže od té doby bylo okolo projektu zase malinko ticho a kdekdo by se mohl začít bát, že se nad snímkem opět zavře voda. To však evidentně tentokrát opravdu nehrozí. Barbie má totiž konečně oficiálně potvrzenou svou režisérku, jejíž jméno u projektu možná pár lidí překvapí.

 

Filmové dobrodružství slavné panenky totiž natočí uznávaná Greta Gerwig, která patří po Lady Bird a Malých ženách mezi nejuznávanější a nejsledovanější režisérky současnosti. O jejím příchodu na režisérský post se spekulovalo už delší dobu, protože společně se svým manželem Noahem Baumbachem (Manželská historie) už dva roky pracují na scénáři. Takže se její oficiální potvrzení dalo vlastně předpokládat. Účast této uznávané tvůrčí dvojice pak dává jasně najevo, že nás nečeká povrchní zábava pro malé publikum, ale o něco ambicióznější projekt, jenž bude do oné povrchnosti nejspíš solidně rýpat a bude se v něm sázet také na girl-power. Což by Gretě Gerwig nemělo dělat asi nejmenší problém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace