Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
discoveryjj abramsmatt shakmanparamountstar trekwandavision
Další Star Trek bude dělat tvůrce seriálového hitu od Marvelu 

Star Trek je značka, která nemůže ležet dlouho jen tak. Ve filmu si dává pauzu po komerčně ne úplně úspěšném Star Trek: Do neznáma, v televizi se jí však celkem daří. I když Discovery jde podle mnohých fandů dost jiným a ne úplně dobrým směrem, než by mělo. Ale to je na jindy. V každém případě Star Trek to nebalí a o novém filmu se pořád mluví. O vlastní celovečerák měl zájem Quentin Tarantino, tvůrce seriálu The Legion Noah Hawley nebo producentka Star Trek: Discovery Kalinda Vazquez. Teď se ovšem objevil další zájemce. A vypadá to, že má za kameru nejblíž. 

Paramount totiž ulovil Matta Shakmana, který režíroval marvelovskou WandaVision a už si stihli plácnout. Shakman by měl spolupracovat s produkujícím JJ Abramsem a scénář napsaly Lindsey Beer a Geneva Robertson-Dworet, která má na kontě třeba Tomb Raider nebo Captain Marvel. Zatím není vůbec jasné, jestli by se měli vracet herci v čele s Chrisem Pinem, bude se přeobsazovat, nebo dostaneme něco úplně jiného, ale vypadá to, že Paramount je připravený do toho šlápnout a pokud se nic nepokazí, mohlo by se začít točit už na jaře. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace