Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #621 o G.I. Joe a Richardu Donnerovi


ikona
Mr. Hlad
gi joenetflixpixarrichard donnerscott adkinssnake eyesstuntmen reactsupermanvíkendový výplach
Co má na srdci Snake Eyes? Mohl Scott Adkins seřezat Jackieho Chana? A kdo zavzpomínal na Richarda Donnera?  

Další výplach

Hradiště týdne
Asi jste zaznamenali, že vyšla upoutávka na druhou řadu Zaklínače, ve které se podíváme i na zaklínačské hradiště Kaer Morhen. Jde o celkem ikonické místo v celé knižní a snad tedy i televizní sérii, takže se vyplatí trošku se s ním seznámit

Rada týdne
Osmdesátkové akční animované seriály pro děti byly kouzelné. Když v nich Rambo, Chuck Norris nebo He-Man zachránili svět, vždycky si našli chvilku na to, aby hrdinové promluvili ke svým fanouškům a připomněli jim, že je potřeba mýt si ruce nebo tak něco. A zajímavé věci má na srdci i Snake Eyes z G.I. Joe

Host týdne
Parta ze Stuntmen React kouká na akční filmy a analyzuje akční scény. Ty povedené, i ty nepovedené. To už jste asi poznali z toho, jak si říkají, jenže občas si pozvou hosta a teď k nim přišel Scott Adkins. A má pár docela dobrých historek. 

Pixarovské změny týdne
U Pixaru nenechávají nic náhodě. Jejich animáky tak putují do světa v několika verzích podle toho, kde se budou promítat. A nejde jen o úpravu vtipů v dabingu, ale o mnohem zásadnější změny

Teoretická fyzika týdne
Nebudu se tu snažit předstírat, že vím něco o teoretické fyzice. A nebudu se ani snažit předstírat, že jsem viděl seriálového Lokiho. Pokud ale alespoň k jednomu z toho máte vztah, pusťte si video, kde teoretický fyzik rozebírá marvelovský multiverse. 

Pocta týdne
Že zemřel Richard Donner, už jste asi zaznamenali. Režisér Smrtonosných zbraní, Přichází Satan!, Supermana, Mavericka, Spiknutí, Jestřábí ženy a spousty dalších nestárnoucích pecek toho filmovým divákům zanechal dost, což vám připomene i tohle video. 

Plakát týdne
A u Richarda Donnera ještě chvilku zůstaneme. Za svou víc než půl století dlouhou kariéru si udělal ve filmovém světě spoustu přátel a ti teď truchlí. Drew Struzan, který dělal plakát pro Donnerovy Goonies, ale truchlí tak, že kreslí

Devadesátky týdne
Na Netflixu si spočítali dvě věci. Vyplatí se jim pořídit adaptaci hororů od R. L. Steinea Fear Street a vyplatí se jim vsadit na retro atmosféru, což ukázalo už Stranger Things. V první části trilogie Fear Street jsme se podívali do devadesátých let a Netflix to s tím návratem do minulosti vzal celkem poctivě. 

Kapsář týdne
A máme tu dalšího profíka, který vám řekne něco o tom, jestli si Hollywood představuje jeho práci jako Hurvínek válku, nebo to, co vídáme na plátně, je nečekaně opravdové. Jenže tenhle profík není kosmonaut nebo hasič. Je to kapsář. A my věříme, že o téhle profesi fakt nic nevíte. A jestli jo, držte se od nás dál. 

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se ptali, jestli byste chtěli, aby pokračovala série Saw, nebo Očista. A podle očekávání byste se bez větších problémů obešli bez obou. 

Dnes se podíváme na marvelovskou špiónku. Chtěli byste, aby se Black Widow s tváří Scarlett Johansson vrátila v nějakém dalším prequelovém filmu, nebo už by to měla zabalit? Svoje ANO a NE pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace