Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Válka zítřka sequelu?


ikona
Spooner
amazonChris McKayChris PrattTomorrow Warválka zítřka
Vypadalo to na jasný sci-fi propadák. Amazon si ovšem možná věří na svou první zvučnou sci-fi značku. 

Ještě před pár týdny si většina diváků myslela, že sci-fi The Tomorrow War bude solidním průšvihem. Trailery byly nudné až běda a Paramount se snímku raději zbavil a prodal ho Amazonu za tučných 200 mega. Jenže jak se zdá, streamovací službě se tato šílená investice možná přeci jen vyplatila. U filmu sice člověk musel pořádně vypnout mozek, nakonec se však z Války zítřka vyklubal celkem sympatický výplach s fajn akcí. A jak se zdá, spokojeni jsou i na Amazonu. Přesná čísla se asi jen tak (pokud někdy) nedozvíme, podle všeho si ale streamovací platforma připisuje velký hit a vůbec první z jejich stáje, který není komedií (předtím bodovaly třeba dvojky Borata a Cesty do Ameriky). A to už je pro Amazon evidentně silný důvod na to, aby se začalo uvažovat o sequelu.

Streamovací služba a studio Skydance už tedy prý aktivně jednají o možném pokračování a rádi by do něj ukecali prakticky celou partu z prvního dílu. Nejusilovněji se samozřejmě nejspíše bude jednat o návratu Chrise Pratta a režiséra Chrise McKaye. Vrátit by se měl ovšem také scenárista Zach Dean a zbytek obsazení v čele s J. K. Simmonsem, Yvonne Strahovski či Betty Gilpin. O možné příběhu se samozřejmě neví dosud vůbec nic. U téhle série, v níž se může i cestovat časem, ale asi nebude problém vymyslet prakticky cokoliv. Dvojka pak sice ještě nemá oficiální zelenou, Amazonu však ještě velká filmová značka chybí a možná ji bude chtít vybudovat právě z této sci-fi blbiny. Co myslíte, je to dobrý nápad?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace