Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matthew Vaughn znovu mezi špióny


ikona
do_Od
agentiBryce Dallas HowardMatthew Vaughnnový filmSam Rockwellšpión
Režisér Kingsmanů a X-Menů Matthew Vaughn začíná obsazovat svůj nový film. 

Matthew Vaughn patří dlouhodobě mezi ty režiséry, na jejichž všechny nové projekty jsme pokaždé zákonitě zvědaví, a to klidně i roky dopředu. Ostatně i proto se objevil v nedávném žebříčku 20 nejlepších hollywoodských režisérů současnosti, kde byl naprosto právem a zaslouženě. Co už ale tak zasloužené není je to kruté čekání na jeho několikrát odložený prequel Kingsmanů s Ralphem Fiennesem a Gemmou Arterton, který nás vezme tentokrát do první světové. Premiéra nakonec až o Vánocích, bohužel. Jako cenu útěchy teď ale můžeme brát alespoň novou informaci, podle které to vypadá, že Vaughn mezi špióny ještě nějakou dobu zůstane.

Jeho nový snímek Argylle se totiž bude točit okolo vynikajícího špióna, který cestuje po celém světě a koná převážně dobro. O ději se toho ale příliš neví, protože film bude vycházet z románu spisovatelky Ellie Conway, jenž vyjde teprve příští rok. A co víc, Vaughn chce filmem nastartovat sérii minimálně tří filmů, z nichž se každý bude odehrávat v tak trochu jiném prostředí a městě.

Slavný režisér už si pak do snímku sehnal i poměrně slušné obsazení. V zatím nespecifikovaných rolích se tak objeví Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Samuel L. JacksonHenry Cavill, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena či zpěvačka Dua Lipa, pro níž se bude jednat o filmový debut. K filmu zároveň složí i hudbu. Takže docela nabitý cast, jemuž bude Vaughn jistě s radostí šéfovat. Natáčení začne už letos v srpnu, filmu bychom se tedy mohli dočkat už za rok.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace