Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zack Snyder vyrazí do vesmíru


ikona
Spooner
netflixrebel moonzack snyder
Zack Snyder a Netflix po Armádě mrtvých znovu spojí síly. Co mu internetový gigant odklepl tentokrát?  

Jestli se něco Zacku Snyderovi nedá upřít, tak že je o něm pořád slyšet a letos se navíc úplně neflákal. Skalním fandům naservíroval svou verzi Ligy spravedlnosti, ale jelikož má u Warnerů se svou komiksovou vizí už dveře zavřené, uhnízdil se na Netflixu, kde mu evidentně do práce moc nekecají. Jeho Armáda mrtvých sice zůstala daleko za kvalitami výtečného Úsvitu mrtvých a divák si při sledování této zombie řežby solidně procvičil oči, na streamovací službě se však jednalo o velký hit. Hodlají zde proto nadále těžit nejen novou zombie značku, ale samozřejmě také spolupráci se Snyderem, který zde chystá další vysokorozpočtový kousek.

 

S novinkou Rebel Moon se navíc Snyder podívá do vesmíru. Děj nás zavede do mírumilovné kolonie na pokraji galaxie, kterou ovšem začíná ohrožovat krutý vládce Balisarius se svou armádou. Zoufalí obyvatelé proto vyšlou mladou dívku s tajemnou minulostí, aby našla neohrožené válečníky, kteří jim pomohou kolonii ochránit. Scénář pak vychází ze Snyderova nástřelu ke Star Wars, který se kdysi snažil uskutečnit, mnohem víc ale asi všem dojde podobnost se Sedmi statečnými, respektive Sedmi samuraji. Ostatně, Snyder sám k novince dodává, že je velkým fandou Kurosawy a zřejmě by chtěl natočit epickou sci-fi podívanou s nádechem asijského mistra. Kreslením a vymýšlením svého nového světa strávil poslední tři roky. Co už ale příliš nepřiznává, tak že kromě zmiňovaných klasik zní námět prakticky stejně jako osmdesátková sci-fi Sador, vládce vesmíru. Snad ale bude Snyder nakonec přeci jen trochu svěží a originální a napraví si po nedomrlé Armádě mrtvých reputaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace