Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #620 o Shang-Chi a Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
americaf9fast and furiousmarvelnetflixshang-chispider-mantom hollandvíkendový výplach
Co všechno schovává trailer na Shang-Chiho? Jak se vyřádili kaskadéři na place F9? A po jaké roli toužil Tom Holland před osmi lety?  

Prázdninový výplach

Hrdina týdne týdne
Loki si teď užívá vlastní seriál, ale to neznamená, že se bude flákat. Jedna z nejpopulárnějších postav od Marvelu totiž v červenci rozšíří portfolio hrdinů ve Fortnite. Jak moc dobrá nebo špatná zpráva to je, to fakt nevím

Lego týdne
Těžko vybrat, kdo je největší nepřítel Spider-Mana, těch záporáků bylo fakt mrtě. Venom, Vulture, Goblini… ale co se týče Petera Parkera, tomu asi nejvíc znepříjemnil život J. Jonah Jameson. A za to si svoje Lego stoprocentně zaslouží. 

Článek týdne
Když se dnes podíváme na první Rychle a zběsile, nelze v tom nevidět Bod zlomu. S tím už se svět smířil, ale klasika s Keanu Reevesem a Patrickem Swayzem nebyla jedinou inspirací. Tvůrci tehdy čerpali i z článku z časopisu Vibe. Co tam našli? 

Sledovačky týdne
Vzpomínám si, že v Nepříteli státu Tonyho Scotta z roku 1998 používala NSA technologii, která byla údajně patnáct let stará. Takže to, co existuje teď, si nejspíš nedovedeme ani představit. Přesto filmové sledovačky, blbnutí se satelity a podobné věci mají k realitě někdo hodně daleko. No někdy ne, jak zjistíte v tomhle videu

Kaskadérské kousky týdne
Rychle a zběsile poslalo realitu do háje někdy na začátku čtvrtého filmu a devítka se v akční divočině nedrží zkrátka. Film má svoje chyby (a je jich sakra hodně), ale co se akce týče, tak se kaskadéři na place nenudili. 

Easter eggy týdne
Marvelovka Shang-Chi se nedávno vytasila s druhou upoutávku, která je určitě lepší než ta první, ale na to, abychom se začali těšit, to zatím ani zdaleka nestačí. Na druhou stranu do traileru zvládl Marvel schovat pár věcí, kterých si člověk na prví pohled nemusí všimnout a zajímavé určitě jsou. 

Restaurace týdne
Takže dnes jsme měli ve výplachu odborníka na satelity, teď dostane prostor odborník na práci v restauraci, který vám vysvětlí, kdo umí na plátně vařit, kdo by se měl držet maximálně u mikrovlnky a jak moc velký borec je krysí hrdina z Ratatouille

Animák týdne
Na Netflixu se objevil hodně osobitý animák America: The Motion Picture, který je sice 2D, kompletně však vznikal v počítačích. A je docela zajímavé podívat se na to, jak to probíhalo. 

Začátky týdne
V roce 2013 byl Tom Holland jen dalším s mladých herců, kteří sami ještě netušili, jestli je čeká kariéra v Hollywoodu, nebo si v dospělosti budou muset hledat jinou práci. Každopádně on sám měl jasno v tom, co by chtěl hrát. 

Duel týdne
Posledně se vás do_od ptal, jestli chcete, aby Quentin Tarantino vážně ukončil režisérskou kariéru po svém desátém filmu, jak sám slibuje. Většina z vás by si přála, aby pokračoval. Tak doufejme, že čte Výplach. 

Dnes se podíváme na rozjeté hororové série, které nekopou úplně první ligu. Chtěli byste, aby raději pokračovala Očista, nebo Saw? Názvy sérií pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace