Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Dobyvatelé ztracené archy


ikona
Mr. Hlad
dobyvatelé ztracené archygeorge lucasharrison fordindiana jonesmoviezone livemz live speciálraiders of the lost arksteven spielberg
Harrison Ford, George Lucas, Steven Spielberg a první dobrodružství filmové legendy 

Když jsme začali točit MovieZone Live Speciály, měli jsme seznam filmů, u nichž jsme věděli, že jejich zařazení bude jen otázkou času. Filmové klasiky s tak zajímavým pozadím, které prostě nejde přeskočit. Dobyvatelé ztracené archy byli na tomhle seznamu hodně vysoko. První Indyho dobrodružství slaví letos čtyřicet let, ve svém žánru jde pořád o naprostou špičku, s níž zvládnou držet krok jen dva sequely, a James Mangold s Harrisonem Fordem momentálně kutí pětku. Takže kdy, když ne teď? 

Čeká vás poctivá a informacemi nahuštěná hodinka, kde se dozvíte všechno o Indym, co jste kdy chtěli vědět a spoustu věcí, které možná vědět nechcete, ale my jsme byli toho názoru, že je vědět potřebujete. Takže si Indyho vpalte a my doufáme, že si ho užijete stejně jako my. Video najdete klasicky na Youtube, audioverze pak na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pokud se vám MovieZone Live Speciály líbí, budeme rádi, když je ohodnotíte na CSFD

Ale nekončíme. Asi jste si všimli, že začal červenec, takže je potřeba podívat se i na to, co během prvního prázdninového měsíce nabídnou streamovací služby. Venku jsou tedy i červencové Filmy v síti, které si můžete pustit na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Tak snad vám ten víkend a dva sváteční dny trošku zpříjemníme. Pokud byste nás chtěli podpořit, můžete na Patreonu. My budeme rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace