Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování detektivky Na nože hlásí další hvězdu


ikona
do_Od
Dave BautistadetektivkaEdward NortonEthan HawkeNa nožeobsazenípokračováníRian Johnson
Kdo všechno se objeví v pokračování detektivky s Danielem Craigem? 

V Řecku před pár dny propuklo natáčení očekávaného pokračování ke chválené detektivce Na nože od režiséra Riana Johnsona. A byť se zdálo, že nadupanější obsazení, než co měla jednička, už tvůrce nesežene, poslední týdny nám odhalily pravý opak. S výjimkou Any de Armas – která bude samozřejmě hodně chybět, ale její návrat by nedával příliš velký smysl – totiž v sequelu dorazí například Edward Norton, Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Kate Hudson nebo Jessica Henwick. A teď jsme se díky fotkám z natáčení dozvěděli ještě o jednom velkém jménu.

Na place byl totiž spatřen taky Ethan Hawke. Kolega Denzela Washingtona z Training Day, spisovatel a táta z hororu Sinister nebo záporák z chystané komiksovky Moon Knight úspěšně unikl veškerým castingovým zprávám, nakonec se ho ale úplně utajit nepovedlo, a fanoušci už si tak na internetu můžou vygooglit nejen jeho vtipný culík, ale i bizarní zbraň, se kterou bude ve filmu mířit na postavu Davea Bautisty.

O ději se pak stále nic neví, fotky z placu ale prozradily, že postavy nastupují na jakousi výletní loď, a tak je klidně možné, že se Johnson zkrátka rozhodl vykrást Hercula Poirota a sebrat vítr z plachet odložené Smrti na Nilu Kennetha Branagha. V tuto chvíli jsou to ale jen čiré spekulace, film ostatně stále ještě nemá ani název. Sequel každopádně vzniká díky obří smlouvě s Netflixem, díky které si jak Johnson, tak Daniel Craig přijdou na luxusní peníze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace