Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temná kriminálka od režiséra Raidu fasuje parádní obsazení


ikona
Spooner
Forest Whitakergareth evanshavocnetflixTimothy Olyphanttom hardy
Gareth Evans bude zase jednou drsný a temný. Kdo si v jeho novince od Netflixu zahraje? 

Gareth Evans se sice poslední dobou věnoval hlavně svému loňskému seriálu Gangs of London, jelikož má ale na kontě akční pecky The Raid, už se docela těšíme na jeho další fimové kousky. A ten následující vypadá sakra slibně. Na Netflixu totiž chystá temnou kriminálku Havoc, v níž spojí síly s Tomem Hardym. Britský drsoň si zde zahraje detektiva, který se snaží zachránit syna předního politika a musí se kvůli tomu prokousat kriminálním podsvětím. A jelikož Gareth Evans drsné a špinavé snímky točit umí, mohla by nás čekat pořádně hutná podívaná. Evans navíc nesází v castingu pouze na Hardyho a obsazuje do své novinky další zajímavá jména.

Už nějakou dobu se ví, že si v Havoc zahraje také držitel Oscara Forest Whitaker, který sice mnohdy nemá nejlepší čuch na role, pod Evansovým dohledem by si ale mohl zase jednou připsat výraznou postavu. Mnohem větší radost mi však dělá čerstvý nováček castingu Timothy Olyphant. Neprávem zapadlý sympaťák totiž v seriálech Justified a Deadwood ukázal, že má charisma na rozdávání, pořádnou filmovou šanci si sakra zaslouží a vedle Toma Hardyho se rozhodně neztratí. 

Dále už se pak Evans spoléhá na méně známé tváře jako Jessie Mei Li ze seriálu Světlo a stíny a blížící se Poslední noci v Soho, veterána Luise Guzmána či bojovnici UFC Michelle Waterson, která dává příslib, že i v Evansově novince se to bude slušně mlátit. Ano, až na Hardyho žádné velké hvězdy. Minimálně casting Olyphanta s Whitakerem ovšem slibuje slušnou porci charismatu a drsných postav. A já se začínám docela těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace