Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #619 o Lokim a Boratovi


ikona
do_Od
black widowboratfilmyhrylokilovci duchůmarvelquentin tarantinorozhovorscarlett johanssonvíkendový výplach
Co říká Tom Hiddleston na svoji dosavadní kariéru, jak se učil Borat hrát golf, a proč všechny adaptace her stojí za prd? 

Naprosto obyčejný výplach.

Aférka týdne

Tento týden jsme se dozvěděli, že se kultovní seriál Lovci duchů dočká prequelu The Winchesters o rodičích Sama a Deana Winchesterových. Projekt pak zaštiťuje hvězda původního seriálu Jensen Ackles, která fandům tuto zprávu na Twitteru sama oznámila. Jenže záhy na to se ozvala druhá hvězda seriálu Jared Padalecki, který si veřejně posteskl, jak ho mrzí, že se o projektu musel dozvědět z internetu. Fanoušci si to převzali po svém, spustila se mela, došlo na nějaké ty tradiční výhružky a o pár hodin později musel Padalecki vše krotit dalšími tweety, aby celou situaci uklidnil. Vtipné je, že tomu všemu zjevně šlo předejít jedním telefonátem.

Golfová instruktáž týdne

Na internetu se objevily další nepoužité záběry z dvojky Borata, ve kterých se tentokrát Borat učil golf od velice tolerantního muže. A je to zhruba přesně tak bizarní, jak byste asi čekali.

Retrospektiva týdne

Tom Hiddleston momentálně řádí v seriálovém Lokim a fanoušci britského herce tak opět mají žně. Pokud vás teď zajímá, co si o postavě myslí samotný herec, a jak hodnotí zbytek své dosavadní kariéry, mrkněte na jeho rozhovor pro VF.

Parodie týdne

Nemůžete točit Looney Tunes, aniž byste do nich přidali kupu filmové a seriálové parodie. Platilo to například u Carrotblanky z roku 1995, a bude to logicky platit i letos v novém Space Jamu. Nedávný teaser pak dokonce ukazuje, z jakých filmů si konkrétně budou animovaní šílenci utahovat tentokrát. Dojde na Šíleného Maxe, Matrix nebo třeba Austina Powerse. Všechny reference z traileru pohromadě máte tady.

Rozhovor týdne

Quentin Tarantino nadále trvá na tom, že jeho desátý film bude ten poslední. Důvodem prý je, že chce odejít na vrcholu, protože s přibývajícími lety už to prý lepší být nemůže. Někdo s ním jistě bude souhlasit, za mě je to ale pořád zatraceně smutná představa, protože jak Osm hrozných, tak Tenkrát v Hollywoodu byly neskutečné pecky, jež by asi nikdo jiný natočit nemohl. A nejsem v tomhle názoru sám.

Upřímný trailer týdne

Série, která pro mě skončila pátým dílem, momentálně řádí v kinech se svým již devátým filmem, a tak se logicky pánové z Honest Trailers rozhodli na tom vytřískat nějaké ty kliky a natočili trailer na celou ságu. Osobně se na něj dívat nechci, ale klidně mi pak v diskuzi řekněte, jestli to bylo dobrý.

Komiksoví nerdi týdne

V novém traileru na Sebevražedný oddíl padla věta, že Bloodsport (Idris Elba) zranil Supermana speciální kulkou z kryptonitu. A fandové se mohli rázem zbláznit. Alternativní vesmír? Je Superman mrtvý? Znamená to, že se Cavill nevrátí? Jak to všechno zapadá do DCEU? Můžu vám asi s klidem říct, že ani studio, ani Gunn nic z toho neřeší, protože to byl jen pitomý odkaz na komiksy, což musel nakonec na Twitteru sám Gunn vysvětlit.

Kvíz týdne

Brzy do kin dorazí sólovka Black Widow a já se po dvou nevýrazných seriálových počinech ze tří začínám vlastně celkem těšit. Kevin Feige pak mimo jiné naznačil, že by to nemusel být poslední prequel, kterého se v rámci MCU dočkáme. To nás každopádně přivádí k tomuhle roztomilému kvízu Scarlett Johansson na téma Marvel. Co všechno si herečka pamatuje, a o čem nemá páru?

Filmové adaptace her týdne

Kanál Girlfriend Reviews jsem tady už v minulosti určitě jednou nebo dvakrát sdílel, následující video je pak už pár týdnů staré, stále ovšem relevantní. Pokud vás totiž zajímá, proč jsou filmové adaptace her tak špatné, vtipný páreček gamerů přišel s definitivní odpovědí. Dělají na nich totiž furt ti dva samí lidé!

Duel týdne

Pan Hlad se vás minule ptal, jaká akční scéna z Rychle a zběsile je podle vás nejšílenější. A vy jste mu na to prakticky vůbec neodpovídali, takže se urazil a nechal psát dnešní výplach mě. To koukejte příště napravit!

Moje dnešní otázka je celkem jasná. Přejete si, aby se na to Tarantino po svém desátém filmu vykašlal a přestal točit, nebo byste si přáli od něj vidět ještě pár dalších kousků? Do předmětu pište ANO (vykašlat) / NE (pokračovat) a v textu rozepište své důvody.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (24)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace