Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scarlett Johansson v domě duchů


ikona
Spooner
DisneyScarlett JohanssonTower of Terror
Hvězda Black Widow chystá u Disneyho další velký projekt. Zahraje si v něm i hlavní roli? 

Strategie studia Disney je už léta poměrně jasná a čitelná. Spoléhají se zde na komiksovky od Marvelu, animáky, hrané verze svých slavných pohádek, pár prověřených značek… a čas od času pošlou do kin i celovečerní zpracování některé ze svých atrakcí v Disneylandu. I když úspěch letošního pokusu Expedice: Džungle s Emily Blunt a Rockem zůstává nejistý, Piráty z Karibiku bude studio ždímat asi ještě dlouho, a tak asi není důvod nezkusit štěstí také s dalším lákadlem zábavního parku. Tentokrát vyšla řada na tamní strašidelný dům Tower of Terror, který je inspirovaný kultovním seriálem The Twilight Zone. Lidé v něm vchází do děsivé hotelu plného strašení, lekaček a nakonec je čeká volný pád v tamním „utrženém“ výtahu.

Už teď se dá čekat, že nás žádný děsivý horor od Disneyho nečeká, ale bude se jednat spíš o rodinnější dobrodružství. A motá se okolo něj hodně aktivně Scarlett Johansson. Tu již za pár týdnů konečně uvidíme v komiksovce Black Widow, už se však pomalu musí ohlížet po nové značce mimo MCU. A tou by mohla být právě disneyovská věž hrůzy. Johansson totiž hodlá strašidelnou novinku produkovat, a i když její obsazení do hlavní role zatím není jisté, slavné studio dělá samozřejmě vše proto, aby hereckou hvězdu ukecalo. S filmem mají totiž dle všeho velké plány, ale bez hvězdy jejího ranku by to měli přeci jen malinko složitější. Scénář pak sepisuje Josh Cooley, režisér čtvrtého Toy Story a scenárista pixarovky V hlavě. Tak uvidíme, zda se Scarlett potenciální velké disneyovce nakonec upíše.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace