Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live #168 o Rychle a zběsile a Lucovi


ikona
Mr. Hlad
13 minutconjuringf9fatherhoodkevin hartlucamatkymoviezone livemz livepixarrychle a zběsilevin dieselvít klusák
Rychlý a zběsilý Vin Diesel, prázdninový Luca, otcovský Kevin Hart a třetí V zajetí démonů.  

Těšili jste se na studio? My taky. Bohužel máme utrum a opět jsme se museli sejít na Zoomu. Technické i časové podmínky byly proti nám, takže i když bychom se rádi potkali, nešlo to. Ale vzhledem k tomu, co nás naučila pandemie, jsme tu hodinu povídání o filmech zvládli zaplnit celkem bez problémů. A taky bylo co probírat. 

Prostor dostaly velké letní filmy jako Rychle a zběsile 9 nebo pixarovka Luca. Který z nich chválíme, a u kterého se s tou chválou malinko šetří, asi už z recenzí víte. Probrali jsme i hororové V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz, doják s Kevinem Hartem Otcovství, potenciální český hit Matky a taky dokumentární novinku Víta Klusáka 13 minut. A prostor samozřejmě dostaly i vaše dotazy. 

Jako vždycky nás najdete na Youtube a audioverze jsou k dispozici na SpotifyiTunesPodbean a Google Podcast. Pokud se vám Movie Zone Live! líbí, budeme rádi, když ho ohodnotíte na CSFD a když nás budete chtít podpořit, můžete to udělat na Patreonu. Těšíme se na vás zase za dva týdny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace