Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jake Gyllenhaal a Vanessa Kirby budou bojovat o přežití


ikona
do_Od
boj o přežitíJake GyllenhaalSuddenlysurvivalThe Sisters BrothersthrillerVanessa Kirby
Scenárista westernu The Sisters Brothers oznámil svůj první režijní anglicky-mluvený film. 

Jméno Thomas Bidegain nejspíš většině lidí moc neřekne. Jedná se přitom o docela známého francouzského scenáristu, který má na kontě například scénáře k filmům Prorok, Dheepan či western The Sisters Brothers. Sám pak natočil dva francouzské snímky Kovbojové a Selfie. Každopádně teď tento tvůrce dostane příležitost natočit poprvé taky něco v angličtině, a lepší obsazení už si k tomu snad ani nemohl sehnat.

V jeho novince Suddenly, o kterou byl ve virtuální aukci pod hlavičkou festivalu v Cannes velký zájem, se totiž objeví herci Jake Gyllenhaal a Vanessa Kirby. Ti si pak ve filmu zahrají pár, který ztroskotá na jednom malém ostrově v jižním Atlantiku. A podle všeho je zde čeká hodně nepříjemný boj o přežití, který divákovi nabídne poměrně unikátní pohled na vztahy jako takové. Čili pod rouškou drsného survivalu bude zřejmě mnohem víc, což je jedině dobře.

Film každopádně vychází z knižní předlohy Soudain Seuls od francouzské spisovatelky Isabelle Autissier. Gyllenhaal si vedle hlavní role bude film i vlastnoručně produkovat, zároveň to pro něj bude znamenat zopakování si spolupráce s daným tvůrcem z výše zmíněných The Sisters Brothers. Kromě toho má pak na cestě několik zajímavých thrillerů jako remake dánské pecky Tísňové volání a nový akční thriller Michaela Baye Ambulance.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace