Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje novou Sněhurku?


ikona
Spooner
disneyrachel zeglersněhurka
Disney plánuje adaptaci jedné ze svých největších animovaných klasik. 

Sněhurka je jednou z těch klasických animovaných postav, která se hraných verzí a různých variací dočkává celkem pravidelně. Ostatně, v poslední dekádě ztvárnila tuto milovnici jablek Lily Collins či Kristen Stewart ve Sněhurce a lovci. Nyní se ale k legendární pohádce bude vracet sám Disney, který půjde trochu klasičtější cestou. Filmová verze Sněhurky a sedmi trpaslíků bude logicky vycházet z animované klasiky z roku 1938, natočí ji Marc Webb, který má na kontě parádních 500 dní se Summer a Amazing Spider-Many. Samotné natáčení má sice začít až příští rok, už nyní si ale tvůrci vybrali novou půvabnou představitelku ikonické role. 

Novou Sněhurkou se tedy stává evidentně vycházející talent Rachel Zegler, kterou jsme sice ještě v ničem neviděli, ale v příští letech ji budeme vídat poměrně hodně. Objeví se totiž v nové verzi muzikálu West Side Story od Stevena Spielberga a momentálně natáčí dvojku Shazama. Je tedy zatím otázkou, zda je Rachel do slavného pohádkové role tou správnou volbou a víc nám napoví až Spielbergova roztančená novinka. Ostatně tančit a zpívat se bude i v samotné Sněhurce, která v tomto případě získává tu nejlepší péči. Písničky má totiž na starosti oceňované duo Benj Pasek and Justin Paul, jež má na kontě hudbu k La La Landu či Největšímu showmanovi. Že by se nám kutila další Disneyho obří hitovka?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace