Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akční snímek Nikdo se dočká pokračování


ikona
do_Od
akční filmBob OdenkirkConnie NielsenDerek KolstadIlja NajšullerNikdopokračovánísequel
Ještě nemá oficiálně zelenou, na scénáři ke dvojce Nikdo se už ale přesto maká. 

Bob Odenkirk to dokázal, z uťápnutého právníka v seriálech Breaking Bad a Better Call Saul se totiž přes noc (nebo pár měsíců strávených v posilce, máme-li být přesní) stala akční hvězda, jejíž film Nikdo nám pár týdnů zpátky udělal ohromnou radost a hlavně nás parádně naladil na nastávající letní filmovou sezónu. A víc jsme vlastně nejen nechtěli, ale ani nepotřebovali.

Přesto však režisér Ilja Najšuller čerstvě potvrdil, že se na druhém díle už začíná pomalu ale jistě pracovat. Oficiálně dvojka ještě schválená nebyla, scenárista Derek Kolstad (John Wick) byl už nicméně zaúkolován, aby se pustil do psaní sequelu, v němž by se právě hrdina jedničky Hutch měl vrátit. To ale není vše. Režisér totiž rovnou naznačil, že by tentokrát měla v pokračování dostat mnohem větší roli i jeho filmová manželka s tváří Connie Nielsen.

Chuti točit dvojku se pak nelze moc divit. Film byl chválený jak diváky, tak kritiky, navíc se mu podařilo z 16milionového rozpočtu vytřískat celosvětově 61 milionů dolarů, i studio Universal Pictures tak musí mít zákonitě radost a podle mě to nepotrvá dlouho, než se dvojka (poté, co si dojede kolečko v kinech) stane oficiálně skutečností. Což je asi jenom dobře, a kdyby jednou přece jen došlo třeba k nějakému crossoveru s Johnem Wickem (jehož bohužel vlastní studio Lionsgate), měl bych radost ještě dvakrát tolik.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace