Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou noví Transformers?


ikona
Mr. Hlad
optimus primerise of the beaststeven caple jr.transformers
Akční série to zkouší s novým režisérem i novým přístupem 

Otázku, jestli svět potřebuje další Transformery, si v Hollywoodu nikdo nepoložil. Prostě se na nich pracuje a nazdar a uvidíme je v létě příští rok. Režíruje Steven Caple Jr., který má za sebou dvojku Creeda, a teď už konečně víme, pod jakým názvem máme film v kinech hledat. Transformers: Rise of the Beasts a i když o samotném příběhu zatím tvůrci nechtějí nic moc prozradit, pár věcí víme. 

Děj se má odehrávat v devadesátých letech v New Yorku a hlavní lidští hrdinové budou bývalý voják a odbornice na staré artefakty, která pracuje v muzeu. A právě ta by měla být asi vcelku důležitá, protože Caple Jr. tvrdí, že film jde trošku ve stopách Indiany Jonese a točilo se třeba i na Machu Picchu. Jo a taky slibuje návrat k atmosféře prvního dílu, což by série potřebovala… no možná už od dvojky. A taky by se prý mělo cestovat časem. 

V každém případě dorazí autoboti s novým „devadesátkovým“ designem a objeví se i nová parta, která si říká Maximals a vede je Optimus Primal (Optimus Prime dorazí taky). Ti se poprvé představili v animáku z roku 1996 a jde o příbuzné autobotů, co se nemění na auta, ale zvířata. Takže uvidíme robotické opice, jestřába nebo nosorožce. A záporáci, kteří si říkají Terrorcons, mají být ve zkratce něco jako zombie transformeři a dovedou vysávat energii z autobotů. A vůbec. Zní to dost šíleně a nejsem si úplně jistý, jestli psát, že se těšíme, ale bude minimálně zajímavé sledovat, kam se série zkusí posunout s novým režisérem a s … no prostě tu transformeří opici vidět chci, ne že ne. Alespoň v traileru. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace