Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #618 o Přátelích, Obi-Wanovi a Mandalorianovi


ikona
Mr. Hlad
avengersfriendsin the heightslegolokilucamandalorianobi-wan kenobipixarpřáteléstar warsvíkendový výplach
O čem si povídal Obi-Wan s Mandalorianem? Zvládl by vám Loki prodat Auto? A chcete si domů pozvat Přátele?  

Výplach psaný v totálním vedru

Hra týdne
Před pár dny jsme se dozvěděli, že se chystá vcelku velkolepě vypadající hra Strážci Galaxie. A pár lidí včetně autora komiksu Dana Abnetta vám o ní řekne trochu víc, abyste se mohli rozmyslet, jestli se těšíte, nebo ne. 

Rozhovor týdne
Pedro Pascal už má za sebou dvě řady Mandaloriana, Ewan McGregor na svůj seriál zatím čeká, ale zase si zahrál ve třech filmech Obi-Wana Kenobiho. Ti dva si tedy mají o čem povídat, porovnávat zkušenosti i svůj vztah k Hvězdným válkám. A tak si taky povídali. 

Bitka týdne
Scéna v akční pecce Nikdo, v níž Bob Odenkirk vykydlí autobus plný přespříliš sebevědomých ruských gangsterů, byla lahůdková. A bylo evidentní, že se na ní tvůrci, herci i kaskadéři pořádně nadřeli. A taky vyblbli. 

Lego týdne
Z Lega lze postavit úplně cokoliv. Po všech těch Duplech, Technicích, komiksových nebo starwarsovských setech teď přišli na řadu Přátelé. A vypadají docela dobře

Vládci vesmíru týdne
Nejsem si úplně jistý, kolik fandů u nás má klasický animovaný seriál a hračky Masters of the Universe. V každém případě film s Dolphem Lundgrenem býval svého času na VHS celkem populární. V půlce července se He-Man a jeho parta vrací v seriálu Masters of the Universe: Revelation, jemuž pomohl na svět Kevin Smith. A ten vám tenhle fenomén představí. 

Easter Eggy týdne
Avengers Campus v Disneylandu už jsme vám párkrát ve Výplachu představili, ale tahle megaatrakce toho evidentně nabídne víc než to, co je vidět na první pohled. Podívejte se sami. 

Kuchařky týdne
O Youtube kanálu Pasta Grannies jsem nikdy neslyšel, ale vypadá vcelku sympaticky. Postarší dámy v něm dělají těstoviny a jsou u toho echtovně italské. Teď dostali šanci malinko si od vaření odpočinout a Pixar jim pustil trailer na Lucu. A docela se jim líbil

Reklama týdne
Hyundai potřebuje prodat pár aut, takže se rozhodl natočit reklamu s komiksovými hrdiny. A nešetřil na ni, protože se v ní objevili Falcon, Scarlet Witch nebo Loki. Ale kdo by si proboha chtěl koupit auto od Lokiho? 

Choreografie týdne
Muzikál In the Heights sice v kinech propadl, kritikům se ale hodně líbí a jeho tvůrci si určitě nezasloužili dopadnout takhle mizerně. Už jen proto, že na tanečních scénách se makalo fakt poctivě. 

Duel týdne
Posledně jsme se ptali na nejlepší film Libuše Šafránkové. Natočila tolik dobrých, že jasného ívtěze úplně vybrat nejde, ale nejčastěji jste psali Tři oříšky pro Popelku, Vesničko má středisková, Obecná škola nebo Svatební cesta do Jiljí. 

Dnes se podíváme na sérii Rychle a zběsile a nás by zajímalo, jaká akční scéna je podle vás v sáze Fast and Furious nejšílenější. Krátké popisky scén pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace