Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Rychle a zběsile


ikona
Mr. Hlad
fast and furiousmoviezone livemz live speciálpaul walkerrob cohenrychle a zběsilevin diesel
Když Vin Diesel poprvé šlápl na plyn 

Už za pár hodin přijede do kin Vin Diesel s devátým Rychle a zběsile, kde bude muset trochu srovnat Charlize Theron a Johna Cenu. A taky se vysmát fyzikálním zákonům a logice. Už v trailerech jsme viděli letadlo, které s pomocí magnetu zachytí auto přímo ve skoku do propasti, ale počítáme, že toho bude víc. My jsme se každopádně v MovieZone Live Speciál rozhodli zavzpomínat na první díl. 

Rychle a zběsile slaví letos dvacet let, nakoplo kariéru Vina Diesela a Paula Walkera a při zpětném pohledu působí poněkud komorně. Film postavený na vykrádání Bodu zlomu, autech a jejich tunění neměl žádné velké ambice, ale povedlo se mu zapsat se do akčních dějin a nastartovat něco, co si tvůrci jedničky nedovedli představit ani v těch nejdivočejších snech. 

Jako vždycky si nás můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyiTunesPodbean a Google Podcast. A pokud byste měli pocit, že je toho málo, tak jsme před pár měsíci zkusili v Encyklopedii akčního filmu seřadit celou sérii od nejlepšího po nejhorší díl, což si můžete připomenout třeba tady. Pokud vás naše speciály baví, budeme rádi, když je ohodnotíte na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, můžete tak udělat přes Patreon. Díky moc. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (4)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace