Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Indiana Jones a George Clooney


ikona
Mr. Hlad
ben affleckgeorge clooneyharrison fordindiana jonesjames mangoldmark wahlbergna obzoruron howardstusuper-petsthirteen livesviggo mortensen
Patří Indiana Jones do důchodu? Má Superman domácí zvíře? A jak to zvládá George Clooney za barem?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního a patnáctého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Pánský klub budou Jiří Mádl, Bolek Polívka nebo Milan Šteindler řešit svoje problémy se závislostí na sexu. V dramatu Nikdo mě nemá rád od tvůrců Já, Olga Hepnarová zjistí osamělá hrdinka, že udržet si opravdovou lásku není vůbec snadné. 

George Clooney bude v The Tender Bar režírovat Bena Afflecka a pomáhat mladému klukovi najít někoho, kdo by mu mohl nahradit tátu. V dramatu Rona Howarda Thirteen Lives bude Viggo Mortensen zachraňovat děti ze zatopené thajské jeskyně. 

V novince Judda Apatowa The Bubble se skupina herců v čele s Pedrem Pascalem a Karen Gillan pokusí dotočit svůj film, i když nesmí opustit kvůli pandemii hotel. Bruce Willis a John Travolta budou v Paradise City kosit havajské gangstery. 

Harrison Ford se vrací do akce jako Indiana Jones. A místo Stevena Spielberga u toho bude režisér Logana James Mangold. Mark Wahlberg si v dramatu podle skutečné události Stu zahraje boxera, jenž se rozhodne stát knězem. 

V animáku DC League of Super-Pets bude zachraňovat svět supermanův pes, protože jeho páníček má dovolenou. V thrilleru Memory se nájemný vrah Liam Neeson dostane na mušku mocné organizace, protože pro ni odmítl zabíjet. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace