Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Terminátor 2: Den zúčtování


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronkino aerolinda hamiltonpopkulturní milníkyrobert patrickterminator 2
Vrchol akčního žánru v Aeru. 

Když jsme začali před pár lety dělat Popkulturní milníky podle MovieZone, měli jsme seznam klasik, u kterých ním bylo jasné, že se promítat prostě budou, jen je otázka, kdy na ně dojde. Terminátor 2: Den zúčtování byl na samém vrcholu tohohle seznamu a teď přišel jeho čas. Podle mnohých kritiků i diváků možná vůbec nejlepší akční film všech dob slaví třicet let, takže lepší příležitost pustit si ho na velkém plátně snad ani být nemůže. 

James Cameron se v roce 1991 vrátil k filmu, který z něj udělal hvězdu. Dostal tehdy rekordní rozpočet, Arnolda Schwarzeneggera v životní formě a posunul hranice vizuálních efektů o pořádný kus dopředu. Nakonec z toho byli čtyři Oscaři a davy spokojených fanoušků. A je jich čím dál víc. Naháněčka, při níž se T-800 pokouší ochránit budoucího vůdce lidského odporu Johna Connora před nezastavitelným T-1000, je i po třech dekádách neskutečně strhující a fascinující film a… co se tu sakra snažím. Stejně jste to všichni viděli. No a teď můžete znovu na velkém plátně. 

Terminátor 2: Den zúčtování poběží v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone v pražském kině Aero v sobotu 3. července ve 20:30. Současná pravidla nám bohužel nedovolují zaplnit celý sál takže lístky kupujte rychle. Těšíme se na vás.

Přidali jsme projekci v 17:30, lístky kupujte tady.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace