Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #617 o The Last of Us a Armádě mrtvých


ikona
Mr. Hlad
army of the deadconjuringeternalsjason voorheesmarvelspider-manvíkendový výplachzack snyder
Jak se do Armády mrtvých dostala Tig Notaro? Jak vypadá fanouškovská adaptace The Last of Us? A co vás může vyděsit v jezeru v Arizoně?  

Zkrátka výplach

Hra týdne
Už příští týden uvidíme v kinech F9, další díl série Rychle a zběsile, u kterého si už někdy od pětky říkáme, že šílenější to už být nemůže a Vin Diesel nás vždycky přesvědčí o opaku. Zároveň se světu představil trailer na hru Battlefield 2042 a když si ho pustíte, zjistíte, že Diesel je fakt troškař. Vedle toho, co se v té upoutávce děje, vypadají honičky s ponorkou a letadlo s magnetem zachycující auto uprostřed skoku jako něco z filmu Jima Jarmusche.

Hororové ikony týdne
Série V zajetí démonů to teď zkouší v kinech (jo, v kinech!) se třetím dílem. Fandové moc dobře vědí, že James Wan se inspiroval skutečnými událostmi a prací Eda a Lorraine Warrenových a pokud se o těhle lovcích duchů chcete něco dozvědět, máte možnost. 

Spidey týdne
Spider-Man patří bez debat k nejslavnějším komiksovým hrdinům a u Marvelu to vědí. V Disneylandu teď otevřeli Avengers Campus a Spidey se tam samozřejmě taky objeví ve své vlastní atrakci Spider-Man: Web Slingers. A nevypadá zle. 

Socha týdne
Představte si, že se potápíte, hledáte na dně jezera někde v Arizoně bůhvíco (ryby, klid, poklad, ztracené svědky z procesu s mafií…) a najednou – ty vole Jason Voorhees

Herečka týdne
Asi jste zaznamenali, že Zack Snyder musel do své Armády mrtvých na poslední chvíli shánět náhradu za Chrise D´Eliu, který kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování musel být nahrazen. Jak do filmu dostal místo něj Tig Notaro, zjistíte ve videu. 

Zombíci týdne
A ještě jednou Armáda mrtvých. Akční horor Zacka Snydera je plný nemrtvých monster, ale ne všechna mají stejné schopnosti. A pokud máte pořád zmatky v tom, kdo co umí a kdo co neumí, stačí kliknout. 

Teorie týdne
Hrdiny marvelovky Eternals budou polobožské bytosti, které žijí na naší planetě už tisíce let. A proto se nabízí otázka, co tahle parta dělala, když Zemi likvidoval Thanos nebo Ultron vytrhával města ze země. Marvel to asi nějak vymyšlená má, ale možná, že na odpověď nemusíme čekat až do premiéry. 

Kraťas týdne
Herní megapecka The Last of Us se dočká televizní adaptace s Pedrem Pascalem v hlavní roli a pokud se povede alespoň z poloviny tak jako předloha, bude to hodně drsná a emocemi narvaná jízda z budoucnosti, kdy to s lidmi úplně dobře nedopadlo. Ale ještě než se k The Last of Us dostanou profíci, zkusili to amatéři. A nedopadlo to vůbec zle. 

Návod týdne
Jerri Williams pracovala pro FBI a šla po krku lidem, kteří se pokoušeli prát peníze. Takže moc dobře ví, jak se tyhle věci dělají a jak moc dobře nebo špatně jim rozumí filmaři. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, která komiksovka od Prime Video se vám líbí víc. Invincible porazilo The Boys s přehledem, ale podle všeho máte rádi i bandu Karla Urbana. 

Dnešní otázka se bohužel nabízí sama. Zajímalo by nás, v jakém filmu máte nejraději Libuši Šafránkovou. Názvy pište do předmětu, v textu se rozepište. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace