Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtý John Wick nabírá parádní obsazení


ikona
do_Od
Bill SkarsgårdChad StahelskiDonnie YenherciJohn WickKeanu Reevesnatáčeníobsazení
Kdo všechno si nakonec zahraje ve čtyřce Johna Wicka? 

Nedávno jsme psali, že se vedle Keanu Reevese objeví ve čtyřce Johna Wicka taky legendární Donnie Yen. Akční bůh z Hongkongu ale zdá se nebude jedinou velkou posilou, režisér Chad Stahelski a studio Lionsgate totiž čerstvě přibrali k obsazení taky Billa Skarsgårda a Shamiera Andersona. Toho prvního pak nejspíš znáte jako děsivého klauna Pennywise z hororu To, objevil se ale například i v druhém Deadpoolovi a měl parádní roli v Ďáblovi.

Druhého muže nejspíš ještě neznáte, začínající herec se ovšem brzy objeví v novém sci-fi seriálu Invasion od Apple a hrál i v netflixovské sci-fi Utajený pasažér s Toni Collette a Annou Kendrick. Každopádně u žádného z nich pak nemáme žádné další konkrétní informace, jakou přesně ve filmu ztvární roli. Čtyřka se každopádně bude točit okolo Wicka a krále podsvětí (Laurence Fishburne), kteří vyrazí do války proti organizaci zvané The High Table. Neo a Morpheus to zkrátka budou opět drtit společně, přičemž nás nejspíš čeká i návrat dalších známých jako Iana McShanea či Lance Reddicka. Těžko říct, jestli se však vrátí i Halle Berry či jiní herci z trojky. Natáčení vypukne v rámci dní v Německu, kde mimo jiné Reeves točil i čtvrtý Matrix.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace