Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka Black Panthera našla záporáka


ikona
Mr. Hlad
black pantherdisneymarvelnamorryan coogler
Pokračování marvelovské komiksovky představí slavného hrdinu, který se nebojí vyšlápnout si občas i na klaďáky.  

Těžko říct, jestli u Marvelu v roce 2018 čekali, že se z Black Panthera stane až takový hit. Ale stal. Sequel by nejspíš dostal, i kdyby utržil polovinu z 1,348 miliardy dolarů, ovšem takhle, takhle by jasné, že se MCU ve Wakandě pořádně rozjede. A pak zemřel Chadwick Boseman. Studio tedy vymýšlelo, co dál a i když bylo oznámeno, že k přeobsazování rozhodně nedojde a o kostým se budou dělit jiní hrdinové, Ryan Coogler měl jako scenárista a režisér asi docela těžké spaní. Podle všeho si však poradil a Black Panther: Wakanda Forever dorazí do kin v létě příští rok. 

Už nějakou dobu se teoretizuje, že hlavním protivníkem Wakanďanů a nového/nové Black Panther bude Namor, což je takový marvelovský Aquaman. Napůl Atlanťan a král podvodní říše, který se v komiksech objevil už v roce 1939 a i když občas vyplave na hladinu a bojuje se zlem, především chrání svoje království. A vypadá to, že Wakandu hodlá považovat za hrozbu, alespoň tedy zpočátku, protože celkově je Namor klaďák. 

Jeho účast byla lehce naznačena už v Avengers: Endgame, kde se mluvilo o zemětřesení na pobřeží Afriky, pořádně rozjet by to měl ale až právě ve dvojce Black Panthera. A teď se objevila informace, že by ho mohl ztvárnit mexický herec Tenoch Huerta. Ten se objevil třeba ve dramatu Sin Nombre, seriálu Narcos: Mexiko, mihl se i v bondovce Spectre a letos ho uvidíme v nové Očistě. Jeho účast zatím oficiálně potvrzená není, tak snad se k tomu u Disneyho vyjádří co nejdřív. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace