Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na klasiku Ospalá díra


ikona
Mr. Hlad
christina riccijohnny deppkino aeroospalá dírapopkulturní milníkysleepy hollowtim burton
Přijďte si užít nejlepší film Tima Burtona do Aera 

Naposledy jsem podobný článek psal 1. října loňského roku, když jsem vás lákal do Aera na Sedm. Co se dělo pak, to víme bohužel všichni, protože corona prakticky zastavila kulturní život v Česku. Ale situace se už snad konečně zlepšuje, takže se opět otevírají kina a my se můžeme vrátit k Encyklopedii akčního filmu a Popkulturním milníkům podle MovieZone. A právě v rámci těch vás zveme do Aera na klasiku Ospalá díra

Dost možná nejlepší a taky nejtypičtější film Tima Burtona se odehrává v Americe na konci osmnáctého století. Jeho hrdina Ichabod Crane, detektiv s možná až příliš pokrokovými vyšetřovacími metodami, má za úkol odjet do malého městečka, kde došlo k sérii podivných brutálních vražd a místní tvrdí, že za ně může pekelný bezhlavý jezdec. A se svou prací ještě zdaleka neskončil. 

Těšit se můžete na Johnnyho Deppa, Christinu Ricci, spoustu usekaných hlav a Oscarem oceněnou výpravu. Prostě na věci, které si velké plátno bez debat zaslouží. Ospalou díru můžete vidět v žižkovském kině Aero v pondělí 21. června ve 20:30 a lístky můžete kupovat tady. A moc neváhejte, podle současných vládních nařízení může být v sále jen polovina lidí. Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace