Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci 21 Jump Street chystají dospěláckou zvířecí komedii


ikona
Spooner
Chris MillerPhil Lordstrays
Sehrané tvůrčí duo plánuje parodii na dojemné rodinné filmy o psech. Kdo ji natočí? 

Oblíbená dvojice Phil Lord a Chris Miller patří mezi nejtalentovanější režiséry současnosti, kteří mají nápadů na rozdávání a zejména na poli komediálního žánru mají aktuálně pramalou konkurenci. Více než režii se však v posledních letech věnují produkci, kde z jejich dílny vychází jedna pecka za druhou a to zejména na animovaném poli, kde si Spider-Man: Paralelní světy došel dokonce pro Oscara a letošní Rodina na baterky už teď sebejistě útočí na titul animák roku. Lord s Millerem zkrátka mají čuch na parádní náměty a dokáží je obohatit svým správně ulítlým feelingem. Nyní si vzala tato dvojice pod svá produkční křídla další nadějný kousek, jenž je pro jejich dohled naprosto ideální.

Komedie Strays totiž bude pojednávat o zatoulaném psovi, který se snaží najít cestu zpátky ke svému páníčkovi. Že vám to zní jako klasická rodinná komedie se zvířaty typu Beethoven, Neuvěřitelná cesta a spol.? Novinka si z nich totiž bude zřejmě dělat solidní legraci. Opuštěný pes se totiž nejde se svým páníčkem dojemně shledat, ale naopak na něj svými čtyřnohými kámoši chystá drsnou pomstu. Ano, Strays by zkrátka mělo být dospěláckou variací na podobné rodinné žánrovky, v níž sice budou pejskové mluvit, ale možná ne úplně slušně. A asi se většina z nás shodne na tom, že podobná látka opravdu mohla ideálně skončit jen v rukách Lorda s Millerem. O scénář se pak postará autor netflixovské mockumentary American Vandal Dan Perrault a za kameru si sedne Josh Greenbaum, jenž nedávno natočil komediální Barb & Star Go to Vista Del Mar s Kristen Wiig. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace