Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

John Wick loví nové tváře


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskidavid leitchjohn wickkeanu reeves
Keanu Reeves verbuje nováčky do své akční série 

Když Chad Stahelski a David Leitch před pár lety natáčeli prvního Johna Wicka, nejspíš si nedovedli představit, co tím odstartují. Šlo víceméně o kamarádský projekt, ve kterém si zahrál jejich známý Keanu Reeves, toho času celkem vyšeptalá herecká hvězda, moc nestál a nikdo od něj moc nečekal. Jenomže se líbil. A dvojka ještě víc a trojka uspěla taky. Stahelski a Leitch teď patří ke králům akčního žánru v Hollywoodu a prakticky jakýkoliv scénář postavený na bitkách a přestřelkách skončí dřív nebo později na jejich stolech. Ulovit je chce každý. Zatímco Leitch se rád nechá ukecat a natočil Atomic BlondeHobbse a Shawa a chystá Bullet Train s Bradem Pittem, Stahelski zůstává věrný Wickovi. 

Keanu Reeves se tak pod jeho vedením chystá už na čtvrtý film, který by se měl začít točit už letos v létě. Filmaři si zajedou do Francie, Německa a taky do Japonska. Že bychom tedy opustili New York a Wickova pomsta musela počkat? Uvidíme. V každém případě Reeves už ví, na koho tam narazí. Jednu z hlavních rolí ulovila modelka a zpěvačka Rina Sawayama, pro niž půjde o celovečerní herecký debut. Koho ztvární, zatím tvůrci nechtějí prozradit, ale snad se to brzy dozvíme. Stejně jako jména dalších lidí, které čeká kulka do hlavy od Keanu Reevese. 

---

Vytáhni v hospodě: Záporáka si v trojce měl původně zahrát Hiroyuki Sanada, ale kvůli nemoci musel odstoupit a nahradil ho Mark Dacascos. Vzhledem k natáčení v Japonsku by mohl dostat druhou šanci...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace