Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kanibalská romance režiséra Dej mi své jméno plní obsazení


ikona
do_Od
Armie HammerDej mi své jménokanibalismusLuca GuadagninoMark RylanceromanceTimothée Chalamet
Timothée Chalamet bude zase jednou k sežrání. Doslova. 

Ještě, než se kamery rozjedou na remaku legendární gangsterky Zjizvená tvář, odskočí si italský filmař Luca Guadagnino natočit další osobitou romanci. Tentokrát ovšem režisér vymění homosexuální tématiku z Dej mi své jméno za tu kanibalskou. Snímek Bones & All se pak navíc bude pyšnit podobně zvučným obsazením, jako jeho výše zmíněný předchůdce.

V hlavní roli navíc znovu zazáří Timothée Chalamet, s nímž tentokrát bude city (a taky lidské maso) sdílet krásná Taylor Russell. Oba si pak zahrají mladý pár, jenž spolu bude cestovat napříč Spojenými státy během éry Ronalda Reagana. Jenže i přes jejich velkou snahu je nakonec dožene vlastní minulost, která má být nejen poměrně drsná a temná, ale ještě navíc by měla otestovat jak jejich lásku, tak i chuť přežít.

Ve snímku se pak kromě ústřední dvojice objeví rovněž Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny, Francesca Scorsese (dcera legendárního režiséra), Mark Rylance a překvapivě taky David Gordon Green. Režisér hororového rebootu Halloweenu už má s hraním nějaké ty zkušenosti, v rámci celovečerního filmu ovšem půjde o jeho hereckou premiéru. Pro Guadagnina se pak bude jednat o první ryze americkou produkci.

- - -

Vytáhni v hospodě: Ještě před pár měsíci byl na stole sequel k Dej mi své jméno, pak byl ale Armie Hammer obviněn paradoxně právě z kanibalských choutek, a z projektu tak nakonec velmi rychle sešlo. Hammer navíc následně opustil všechny další projekty a Hollywood za ním zřejmě práskl dveřmi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace